Chifa&Luana's kittens

Chifa, Luana & Gio's kittens

28 en 29 juli 2019

Mikey-BlauwTabby kater

In optie

Morris-Blauwe kater (groen bandje)

In optie

Mayson/Mace-Blauwe kater (bruin bandje)

Gereserveerd

Milas-Blauwe kater

In optie

Michella-BlauwTabby poes

In optie

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Bloom-Blauwe poes

BeschikbaarAls jullie filmpjes willen ontvangen

Dan verstuur ik dat alleen via whatsapp. Dus geef je mobiele nummer maar door.

Gelieve mij niet te bellen op mijn

06-nummer.


Na de geboorte gunnen wij mama en haar kittens 2 á 3 weken rust. Vanaf die leeftijd mag u komen kijken. Met de nadruk op kijken. Na 3 ontwormingen, enting, een chip, en onze goede zorgen mogen de kittens op de leeftijd van ± 13/15 weken ons huisje verlaten. Dit zal zijn eind oktober/begin november 2019. Samen met een gezonde dosis kattenkwaad, een tasje met informatie, dierenpaspoort, en een stamboom. En natuurlijk hopelijk met een berg positieve ervaringen.


Lees ook even deze pagina met veel info over de aanschaf, wat ze gewend zijn te eten, en wat u allemaal staat te wachten met een nieuwe huisgenoot.

Foto's van week tot week

 Week 1

 Week 2

 Week 3

 Week 4

 Week 5

 Week 6

 Week 7

 Week 8

 Week 9

 Week 10

 Week 11

 Week 12

 Week 13

 Laatste week

Dagboek.......

15 augustus: Vandaag is Michella in optie genomen. Ze komen maandag naar haar kijken. 


11 augustus: Vandaag kwam er bezoek voor de kittens. Het ging om 2 kittens. Mayson, Bloom samen met Labi uit het nestje van Savannah. Ze hebben uiteindelijk de keuze op Mayson laten vallen. Maar het was geen makkelijke keuze. Maar ze wilde graag de knoop doorhakken. 2 katers is de combinatie geworden. Labi en Mayson. Mayson gaat voortaan Mace heten. Ook zijn ze 2 weken oud.  En staan er weer nieuwe foto's klaar in het album van week 3. Ook hier geldt weer,.....zolang de naam op de foto niet veranderd, is het nog steeds hetzelfde kitten. Nu allemaal met de oogjes open. Veel kijkplezier!


9 augustus: Er komt nog een optie bij. Mikey voor degene die ook Morris en Milas in optie hebben. Ze gaan hier volgende week mogelijk een keuze uit maken. Lastig wordt dat, want ze zijn allemaal prachtig.


8 augustus: Ook is voor diezelfde mensen Mayson in optie gezet.


6 augustus: Bloom is in optie gezet voor iemand die zondag ook naar de andere kittens van Savannah komt kijken.


5 augustus: 1 week oud al weer. En het gaat hartstikke goed met de kleintjes. De mama's zorgen allebei heel goed voor ze. De ene keer liggen ze bij Luana, en het andere moment liggen ze weer bij Chifa, Dus dat wisselt elkaar mooi af. Of ze doen het allebei samen. Zo lief als ze ook voor elkaar zijn. Chifa en Luana zijn natuurlijk van kitten af aan met elkaar opgegroeid, en zijn dikke vriendinnen. Dus dat is heel gezellig zo met z'n tweetjes. Dat had niet beter kunnen gaan. Dat is ook de reden dat we bijna altijd 2 poezen tegelijk laten zwangeren, om dit soort dingen op te vangen. Het gaat top!! Bijna alle oogjes zijn open. Nu zullen op hetzelfde moment ook hun oortjes opengaan en kunnen ze ons gaan horen. Nieuwe foto's bij week 2. Vanavond zijn Morris en Milas in optie genomen. Ze komen binnenkort naar ze kijken.


2 augustus:  Alles gaat goed met deze 6 kittens. De dames zorgen samen goed voor de kleintjes. Ze groeien goed, want er is melk in overvloed. Het is een mooi gezicht om ze daar zo tevreden te zien liggen. Morris en Milas hadden vanmorgen hun oogjes al bijna helemaal open. De rest zal wel spoedig volgen. Wat nieuwe foto's toegevoegd aan het album van week 1. 


29 juli: Vandaag kregen we een nieuwe geboorte in de cattery. Luana ging bevallen. Het was een moeizame en lange bevalling van 2 grote kittens. Helaas is het 2e kitten doodgeboren. Waarschijnlijk doordat het zo lang duurde en moeizaam ging. Omdat 1 maar 1 is, hebben we Luana met haar kitten bij haar maatje Chifa neergelegd. En dat werd meteen geaccepteerd door beide dames. Is ook gezelliger en knusser voor die kleine om lekker tussen de anderen op te groeien. Hopelijk gaat dit voorspoedig op deze manier. We hebben die kleine meid Bloom genoemd. Het is een prachtig mooi blauw poesje van 109 gram. Nieuwe foto's toegevoegd bij de foto's van week 1. Met de kittens van Chifa gaat het ook goed. Waarvan 2 niet gegroeid, 2 wel gegroeid en 1 dus afgevallen. Dat komt wel eens vaker voor zo die eerste paar dagen. Even afwachten of zich dat gaat herstellen.


De eerste dag: Vannacht is Chifa bevallen van 5 prachtige kittens. Overdag in de warmte, mogelijk gewacht tot het wat koeler werd. Ze deed alles zelf, en alles ging voorspoedig. Kittens zien er goed uit. Haar eerste nestje. Geen ervaring, maar ze deed het fantastisch. Hopelijk mogen ze gezond opgroeien in ons huis. Dat is altijd even afwachten de eerste week. De gewichten zijn goed. De eerste foto's bij week 1. 


04.15u Mikey- BlauwTabby kater van 107 gram 

04.30u Morris- Blauwe kater van 113 gram

05.00u Mayson- Blauwe kater van 100 gram

05.30u Milas- Blauwe kater van 91 gram

07.45u Michella- BlauwTabby poes van 105 gram