Emily's kittens

Emily & Gio's kittens

20 november 2019

Kaylee-Brown Tabby poes

Beschikbaar

Karila-Blauw Tabby poes

Beschikbaar

Kensis-Blauwe kater

In optie


Kirsty in dierbare herinnering


Als jullie filmpjes willen ontvangen

Dan verstuur ik dat alleen via whatsapp. Gelieve mij niet te bellen op mijn

06-nummer.


Na de geboorte gunnen wij mama en de kittens 2 á 3 weken rust. Vanaf die leeftijd mag u komen kijken. Met de nadruk op kijken. Na 3 ontwormingen, enting, een chip, en onze goede zorgen mogen de kittens op de leeftijd van ± 13/15 weken ons huisje verlaten. Dit zal zijn half november 2019. Samen met een gezonde dosis kattenkwaad, een tasje met informatie, dierenpaspoort, en een stamboom. En natuurlijk hopelijk met een berg positieve ervaringen.

Foto's van week tot week

Week 1

Week 2

Week 3

Week 4

Week 5

Week 6

Week 7

Week 8

Week 9

Week 10

Week 11

Week 12

Week 13

Laatste week

Dagboek.......

4 december: 2 weekjes oud vandaag. En wat zijn ze leuk aan het worden. Pientere oogjes kijken je aan. Beginnen al een klein beetje wat wankele stapjes te doen. Het gaat super. We genieten er van. Nieuwe foto's bij week 3.


3 december: In verband met mijn ziekenhuisopname van afgelopen vrijdag tot aan vandaag, heeft de website even stilgestaan. Dus kom er nu pas aan toe om iets in dit dagboek te schrijven. De kittens zijn die dagen van mijn afwezigheid goed verzorgd door mijn man Joost.  Inmiddels zijn hun oogjes zo goed als helemaal open. Ze zien er pienter uit hierdoor. Ook hebben ze gezelschap gekregen van Nikki en haar zoon Joey. Omdat die maar 1 kitten had, leek het ons beter om haar met kind bij Emily te leggen. En dat is prima opgelost zo. Veel gezelliger net elkaar.


28 november: Gister 1 weekje oud.  Met deze 3 gaat het goed.  Groeien prima. Ze liggen er tevreden bij net als hun mama. Na een week zien ze er toch al wat voller uit. Weldra zullen de oogjes open gaan. Nieuwe foto's van ze bij week 2.


26 november: Helaas is Kirsty vannacht gaan hemelen. Zo jammer, wat goed begon eindigt nu hier voor die kleine dame.


25 november: Op zich gaat het allemaal goed, behalve met Kirsty. Die was maar heel weinig gegroeid. Ben daar een beetje bang voor. Meestal is dat een slecht teken. Afwachten dus. Kensis is inmiddels in optie genomen. Helaas is mijn mailadres gehackt, en kan dus wel mail ontvangen maar niet versturen. Daarom is dit account verwijderd en is het nieuwe mailadres naar ons kittens@prittybritty.nl (ipv projoinbo@prittybritty.nl) Dus mocht je denken waarom ik niet antwoord, dan weten jullie nu hoe dat komt. Want het is voor mij heel gek om niet te reageren op mail. Dus het is geen onwil. Mocht je nog willen contacten met mij stuur dit dan via het nieuwe adres.


23 november: Inmiddels zijn we 3 dagen verder. En het gaat hartstikke goed met Emily en de kleintjes. Ze groeien lekker, en hebben het goed bij hun mama. Na alles wat er gebeurd is, is Emily zeer goed hersteld, en geniet ze volop van haar kittens.  De eerste foto's zijn te zien bij week 1.


De eerste dag: Vanmiddag is Emily bevallen van haar mooie kittens.  Veel vroeger dan wij hadden gedacht. Ze kwamen zeer vlotjes ter wereld. Helaas kwam de 5e dood ter wereld. Toen er na een paar uur toch nog een 6e kitten in bleek te zitten, die er maar niet eruit wilde komen, besloten we uiteindelijk om naar de dierenarts te gaan. Het was inmiddels nacht en het was kwart voor 2. Daar werd onmiddelijk besloten om een keizersnee uit te voeren. Helaas was het een groot en dood kitten, dat in de weg zat. Superbalen natuurlijk. Maar moeder en kittens doen het naar omstandigheden prima. Foto's volgen snel. De bevalling ging als volgt.


16.00u Kaylee- Brown Tabby poes van 88 gram

16.15u Kirsty- Blauw Tabby poes van 83 gram

16.30u karila- Blauw Tabby poes van 89 gram

17.00u Kensis- Blauwe kater van 101 gram 

TROTSE PAPA

Gio

OUR MODELS

See all our new baby's

TROTSE MAMA

Laika