Ismea's kittens

Ismea & Elias kittens

11 november 2018

Jarry-Blauwe kater (groen bandje)

Besproken

Jeffry-Rode kater

Besproken

Jaike-Zwarte poes (rood bandje)

Beschikbaar

Jimmi-Blauwe kater

Besproken

Jorna-Zwarte poes (geel bandje)

Beschikbaar

 

Jossey en janish in dierbare herinnering

 

Als jullie filmpjes willen ontvangen

Dan verstuur ik dat alleen via whatsapp. Dus geef je mobiele nummer maar door.

Gelieve mij niet te bellen op mijn

06-nummer.

 

Na de geboorte gunnen wij mama en haar kind 2 á 3 weken rust. Vanaf die leeftijd mag u komen kijken. Met de nadruk op kijken. Na 3 ontwormingen, enting, een chip, en onze goede zorgen mogen de kittens op de leeftijd van ± 13/15 weken ons huisje verlaten. Dit zal zijn half februari 2019. Samen met een gezonde dosis kattenkwaad, een tasje met informatie, dierenpaspoort, en een stamboom. En natuurlijk hopelijk met een berg positieve ervaringen.

Foto's van week tot week

Week 1

Week 2

Week 3

Week 4

Week 5

Week 6

Week 7

Week 8

Week 9

Week 10

Week 11

Week 12

Laatste week

Dagboek.......

 

16 december: Vandaag zijn ze 5 weken oud. Ze eten al van een schaaltje, net als de kittenmelk. Ook weten ze de kattenbak goed te vinden. En dat is ook altijd fijn. Ze rennen al lekker rond. Het wandje is al dagen weg, dus kunnen ze zo doorlopen. En daar maken ze gebruik van. Want ze denken dat ze al best hard kunnen rennen. Maar struikelen dan over hun eigen pootjes of elkaar, hahaha superkomisch om te zien. Ze vermaken zich dus kostelijk met elkaar. En dat is ook erg leuk om te zien. Ze worden elke dag een stukje stabieler en daardoor ook drukker in hun bewegingen. Mooi om die ontwikkeling zo te volgen. Ze doen het hartstikke goed. Helaas is Ismea behoorlijk mager geworden. We geven haar extraatjes genoeg, maar het heeft blijkbaar meer impact op haar lijfje. Komt wel weer goed, als ze eenmaal goed zelfstandig eten en steeds minder hun moeder nodig hebben. Nieuwe foto's bij week 6. Vanmiddag kwamen ze ook nog naar de kittens kijken. De keus is op Jimmi gevallen. Hij is dus nu besproken.

 

9 december: Vandaag zijn ze 4 weken oud. En ze zijn al aardig beweeglijk. Ze stappen al vrolijk rond. Ze spelen al met elkaar. Zo leuk om ze te zien groeien naar steeds meer. Vanochtend had ik ook een trappetje tegen hun bedje aan gezet, mochten ze de stap willen wagen. Dacht nog niet dat ze daar al aan toe waren, maar Jeffry bewees het tegendeel. Hij stapte meteen over het randje zo het trapje op. En ging op onderzoek uit. Toen hij alles had besnuffeld, wachtte ik even om te kijken of hij het wel terug zou vinden. Nou, wat een stoere vent, geen probleem dus. Het is ook wel een boefie hoor. Hij kreeg ook nog visite vandaag. Ze waren al verliefd op hem, maar nu ze hem in het echt hadden gezien, helemaal overdonderd door zijn mooie koppie. Hij is daarom ook gereserveerd. De optie op Jimmi is er weer af, omdat de afspraak niet door ging.

 

6 december: Vandaag is Jimmi in optie genomen. Ze komen zondag naar hem kijken, dus dan weten we meer.

 

2 december: 3 weken oud vandaag. En wat genieten we van ze. Heerlijke beestjes zijn het. Gister kreeg Jarry bezoek. Ze vonden hem prachtig en zo lief. En dat is ie dan ook. Hij is dan ook gereserveerd. Ze kunnen al wat staan, zij het wat gammel, maar toch. Al voorzichtig stappen ze rond, en zijn elkaar aan het ontdekken. 2x daags de fles van mij, vinden ze heerlijk. De rest is van mama Ismea. Waar ze het prima op doen. Nieuwe foto's bij week 4.

 

27 november: Helaas is aan Jossey's reis vroegtijdig een einde gekomen. Hij heeft gevochten als een leeuw. Het mocht helaas niet zo zijn. We duimen voor zijn broertjes en zusjes. Waar het ogenschijnlijk goed mee gaat.

 

25 november: Vandaag zijn ze 2 weken oud. Helaas gaat het met Jossey niet zo goed. Hij heeft hetzelfde als dat Bryanna had. Hij is benauwd, valt af en weigert de fles. We vrezen dan ook dat hij het niet gaat redden. De anderen doen het goed. Alle oogjes zijn open. Ze krijgen nog steeds het flesje, en dat gaat goed. Nieuwe foto's van ze bij week 3.

 

18 november: Vandaag zijn ze 1 week oud. En wat gaan ze lekker. Groeien prima. Hun bandjes heb ik ook weer moeten bijstellen. Jossey's oogjes gaan open, want 1 oogje is al vochtig. Bij Jeffry zag ik ook al een klein kiertje. De anderen zullen nu ook wel snel volgen. Ze krijgen van mij 1x daags een flesje. Dit doe ik om Ismea wat te ontlasten. Bijkomend voordeel is, dat ze extra in handen zijn, en dus goed aan mensen wennen. En Jeffry heb ik nu definitief omgedoopt tot rode kater. Dat is me wel duidelijk. Nieuwe foto's gemaakt en geplaatst in het album van week 2. Vanavond is Jeffry in optie genomen. Ze komen binnenkort naar hem kijken.

 

17 november: Na het overlijden van kleine Bryanna, is nu Jarry in optie genomen.

 

13 november: Na wat onrustige, onwennige momenten, gaat het toch hartstikke goed met de kleintjes. Helaas heeft Janish haar reis niet overleefd. Ze wilde niet bij Ismea drinken. De fles geprobeert, en dat wilde ze wel, maar niet al te gretig. Je doet het eigenlijk tegen beter weten in. Maar het mocht niet zo zijn. De anderen doen het goed, groeien prima, en hebben een lieve zorgzame mama. Jeffry is mogelijk toch een rooie ipv creme. En wat voor een. Echt een felle donder. Want hij laat zich goed horen, zelfs tijdens het drinken is ie nog aan het mekkeren. Haha. Nu al zo'n karaktertje. Heerlijk. Ik hou er van.

 

De eerste dag: 11 november is de dag,........vandaag is Ismea bevallen. Lekker rustig en lekker vlot ook. Geen stress. Niet bij haar en dan dus ook niet bij ons. Janish had een beetje startproblemen, dus dat gaf wat extra zorg. Ze is ook de kleinste van het stel. Daarna lekker op de warmtedeken bij de andere. Hopelijk blijft het goed met haar gaan. Altijd even afwachten zo'n eerste week. Dat geld voor allemaal trouwens. De allereerste foto's bij week 1.

 

10.05u Jarry- Blauwe kater van 90 gram (groen bandje)

10.15u Jossey- Blauwe kater van 90 gram(paars bandje)

10.40u Jeffry- Creme kater van 94 gram

10.50u Janish- Creme poes van 67 gram

12.25u Jaike- Zwarte poes van 93 gram (rood bandje)

12.55u Jimmi- Blauwe kater van 100 gram

13.25u Jorna- Zwarte poes van 96 gram (geel bandje)

 

 

 

TROTSE PAPA

Gio

OUR MODELS

See all our new baby's

TROTSE MAMA

Laika