Miya's kittens

Miya & Elias kittens

3 mei 2019

Jenga-Blauw/creme/wit poes

In optie

Joyci-Blauw/wit poes

Beschikbaar

Jacqui-Blauw/creme/wit poes

Beschikbaar

Juva-Blauwe poes

In optie

Jazzlin-Blauw/creme/wit poes

Beschikbaar



Als jullie filmpjes willen ontvangen

Dan verstuur ik dat alleen via whatsapp. Dus geef je mobiele nummer maar door.

Gelieve mij niet te bellen op mijn

06-nummer.


Na de geboorte gunnen wij mama en haar kind 2 á 3 weken rust. Vanaf die leeftijd mag u komen kijken. Met de nadruk op kijken. Na 3 ontwormingen, enting, een chip, en onze goede zorgen mogen de kittens op de leeftijd van ± 13/15 weken ons huisje verlaten. Dit zal zijn begin/half augustus 2019. Samen met een gezonde dosis kattenkwaad, een tasje met informatie, dierenpaspoort, en een stamboom. En natuurlijk hopelijk met een berg positieve ervaringen.


Lees ook even deze pagina met veel info over de aanschaf, wat ze gewend zijn te eten, en wat u allemaal staat te wachten met een nieuwe huisgenoot.

Foto's van week tot week

 Week 1

 Week 2

 Week 3

 Week 4

 Week 5

 Week 6

 Week 7

 Week 8

 Week 9

 Week 10

 Week 11

 Week 12

 Week 13

 Laatste week

Dagboek.......

18 mei: Gisteren waren deze beauty's al weer 2 weekjes oud. En wat gaan ze nog lekker. Het is ook heerlijk om je hoofd tussen hun gammele lijfjes te stoppen en dan heerlijk te kroelen met de dames. Wat een schatjes. Ik heb ze weer mooi op de foto gezet. Alleen bij de eerste foto heb ik hun naam gezet. Dus als je de naam niet ziet veranderen is het nog steeds het zelfde kitten. Anders moet ik bij elke foto een naam zetten, en met deze uitleg snappen jullie dat hopelijk wel. Nieuwe foto's van ze bij week 3.


14 mei: Alle oogjes zijn bijna helemaal open. Zo superschattig om te zien. Ze proberen ook al wat te stappen, en een beetje zitten. Hun oortjes zijn ook al open. Ze kunnen onze stemmen nu horen. En oh wat zijn ze leuk. Om op te vreten. Ook Jenga is in optie genomen. 


11 mei: Vanavond is Juva in optie genomen. Ze komen over ongeveer 2/3 weekjes bij haar kijken.


10 mei: We zijn een week verder. 1 weekje oud. En wat gaan ze goed zeg. En we blijven naar ze kijken, zo mooi zijn ze. Prachtig. Hun oogjes zijn aan het opengaan. Want er begint in de ooghoeken wat te glinteren. Zullen ze er weer anders uit gaan zien.  Ze proberen ook al wat meer te gaan zitten. Natuurlijk erg wankel, en vallen zo om. Superschattig om te zien. Nieuwe foto's (erg veel) van deze mooie moppies bij week 2.


5 mei: Het gaat allemaal goed met de kleintjes en Miya.  Ze groeien lekker. En wat zijn ze mooi. Blijf naar ze kijken. Kraamvisites vonden ze ook al zo mooi. Heerlijke drolletjes. Gaan we weer fijn van genieten. Wat nieuwe foto's van ze geplaatst bij de eerste week.


Update: Na een woelige nacht voor ons meer dan voor Miya. Want die lijkt geen stress te hebben gehad. Alles ligt er tevreden bij deze ochtend. En wat zijn ze mooi. Jarenlang gehoopt op ooit nog eens een driekleur. En nu zitten er 3 in dit nestje. Hoe is het mogelijk. Wat een snoepies. De verleiding is groot. Bekijk de eerste foto's van de kleintjes bij week 1.


De eerste dag: Net op het punt van naar bed gaan, werd Miya onrustig. Even gewacht, en ja hoor ze had weeen en het persen voor het eerste kitten liet niet lang op zich wachten. Ze heeft het allemaal rustig en vlotjes op de wereld gezet. 5 prachtige kittens. Allemaal meiden. Hopelijk mogen ze gezond opgroeien in ons huis. Dat is altijd even afwachten de eerste week. Hun gewichten zijn goed, en ze is precies op tijd bevallen. Alles volgens het boekje. foto's volgen snel. 


01.10u Jenga- Blauw/creme/wit poes van 104 gram

01.30u Joyci- Blauw/wit poes van 104 gram

01.50u Jacqui- Blauw/creme/wit poes van 92 gram

02.20u Juva- Blauwe poes van 95 gram

03.00u Jazzlin- Blauw/creme/wit poes van 105 gram


 

TROTSE PAPA

Gio

OUR MODELS

See all our new baby's

TROTSE MAMA

Laika