Nikki's kitten

Nikki & Gio's kitten

25 januari 2019

 

•Hadi/Chanel-Blue Tabby poes

Besproken

 

 

Als jullie filmpjes willen ontvangen

Dan verstuur ik dat alleen via whatsapp. Dus geef je mobiele nummer maar door.

Gelieve mij niet te bellen op mijn

06-nummer.

 

Na de geboorte gunnen wij mama en haar kind 2 á 3 weken rust. Vanaf die leeftijd mag u komen kijken. Met de nadruk op kijken. Na 3 ontwormingen, enting, een chip, en onze goede zorgen mogen de kittens op de leeftijd van ± 13/15 weken ons huisje verlaten. Dit zal zijn eind april/begin mei 2019. Samen met een gezonde dosis kattenkwaad, een tasje met informatie, dierenpaspoort, en een stamboom. En natuurlijk hopelijk met een berg positieve ervaringen.

 

Lees ook even deze pagina met veel info over de aanschaf, wat ze gewend zijn te eten, en wat u allemaal staat te wachten met een nieuwe huisgenoot.

Foto's van week tot week

Week 1

Week 2

Week 3

Week 4

Week 5

Week 6

Week 7

Week 8

Week 9

Week 10

Week 11

Week 12

Laatste week

Dagboek.......

17 februari: Vanmiddag kwamen ze naar Hadi kijken. Ze vonden haar natuurlijk prachtig om te zien. Ze is dan ook gereserveerd. Ook hadden ze al een nieuwe naam voor haar. Ze gaat Chanel heten.

 

16 februari: Hadi gister 3 weken oud. Ze stapt al lekker rond. Jammer voor haar dat ze niemand heeft om mee te spelen. Binnenkort mag ze even bij die van Rowena. Eerst nog even verder ontwikkelen. Ze gaat lekker. Is een heerlijk bolletje. Zit goed in haar vacht, en miauwt als ze je hoort. Heel lief. Nieuwe foto's van deze knapperd bij week 4.

 

9 februari: Hadi vandaag 2 weken oud. Stapt al een beetje rond. Nikki is maar wat blij met haar kind. Het is een heel mooi kind om te zien. Kijk maar naar de foto's bij week 3.

 

1 februari: Hadi is vandaag 1 week oud. Haar oogjes zijn bijna helemaal open. Het gaat prima met haar en ook met Nikki. Die goed uit de keizersnede is gekomen. Niet meer bij haar kind weg te slaan. Apetrots is ze. En het mooie meisje wordt steeds mooier. Nieuwe foto's bij week 2.

 

31 januari: Het gaat fantastisch met kleine Hadi. Ze groeit goed, en heeft zelfs haar oogjes al voor de helft open. Zo schattig. Vanavond is Hadi in optie genomen. Ze komen binnenkort naar haar kijken.

 

26 januari: Nikki en kleine Hadi zijn de nacht goed doorgekomen samen. Nikki lag er heel tevreden en spinnend bij. Lag hij tot laat in de avond nog bij Rowena, omdat Nikki nog niet erg helder was. Hebben we besloten om hem toch de nacht bij Nikki te laten. Ze had al wat gegeten en gedronken en op de bak geweest, dus dat kon wel. Het was voor ons toch wel een onrustige nacht. Wij beide er een aantal keren uit geweest om te kijken of alles nog goed lag. Want ja, je wilt niet dat ze hem negeert en hij ergens in een hoekje ligt. Dat was gelukkig niet aan de orde. Hadi was ook prima gegroeid vanochtend. Nu ook de foto's in het album geplaatst van week 1. Het is me er eentje. Een plaatje om te zien. UPDATE Oepsie, nu alles wat minder opgezet is, blijkt Hadi toch een poesje te zijn. Joost zei het al vanaf het begin. Maar alles was een beetje opgezwollen, we konden het al zo moeilijk zien.

 

De eerste dag: We hebben lang getwijfeld of ze wel zwanger was. Geen groeiende buik. Wel alle verschijnselen. Toen heb ik van de week maar eens met de stethoscoop geluisterd. En ja hoor, ik heb 1 hartje gehoord. Dus zeker 1. Maar het liet wat lang op zich wachten. Dus gister maar eens naar de dierenarts geweest voor een echo. En ja, daar werd bevestigd dat het maar om 1 kitten ging. We mochten weer naar huis en even de nacht afwachten. Vanochtend was alles nog redelijk rustig, al was ze wel een beetje aan het vloeien. Toch maar later deze ochtend dierenarts gebeld. En die vond het toch nodig om een keizersnee te doen. Omdat het kitten natuurlijk al 5 dagen langer zat dan normaal. Het kitten zou best wel eens behoorlijk groot kunnen zijn. Misschien een hele zware bevalling, voor moedere en kind, met misschien veel minder kans op overleven. Eind van de middag hebben we haar weer opgehaald. Ze heeft een springlevend, fanatiek blue tabby katertje (was een beetje moeilijk te zien) Het ziet er allemaal goed uit. Echter heeft Nikki het moeilijk om goed uit de narcose te komen. Het is nu 21.30u en ze is nog steeds wankel. Heeft nog totaal geen belangstelling voor haar kitten. Kitten maar even bij Rowena gelegd. En daar ging hij gelijk aan de tiet, en liet zich er niet van af duwen, want hij krabde gewoon terug. We hebben die kleine Hadi genoemd, wat eenling betekend. Vond dat wel toepasselijk. Maar even afwachten hoe het verder gaat. De foto's volgen morgen bij week 1.

 

13.45u Hadi- Blue Tabby poes van 109 gram

 

 

 

 

 

 

TROTSE PAPA

Gio

OUR MODELS

See all our new baby's

TROTSE MAMA

Laika