Nikki's kitten

Nikki & Gio's kitten

25 januari 2019


•Hadi/Chanel-Blue Tabby poes

BesprokenAls jullie filmpjes willen ontvangen

Dan verstuur ik dat alleen via whatsapp. Dus geef je mobiele nummer maar door.

Gelieve mij niet te bellen op mijn

06-nummer.


Na de geboorte gunnen wij mama en haar kind 2 á 3 weken rust. Vanaf die leeftijd mag u komen kijken. Met de nadruk op kijken. Na 3 ontwormingen, enting, een chip, en onze goede zorgen mogen de kittens op de leeftijd van ± 13/15 weken ons huisje verlaten. Dit zal zijn eind april/begin mei 2019. Samen met een gezonde dosis kattenkwaad, een tasje met informatie, dierenpaspoort, en een stamboom. En natuurlijk hopelijk met een berg positieve ervaringen.


Lees ook even deze pagina met veel info over de aanschaf, wat ze gewend zijn te eten, en wat u allemaal staat te wachten met een nieuwe huisgenoot.

Foto's van week tot week

 Week 1

 Week 2

 Week 3

 Week 4

 Week 5

 Week 6

 Week 7

 Week 8

 Week 9

 Week 10

 Week 11

 Week 12

 Week 13

 Laatste week

Dagboek.......

20 april: En weer een week verder. Nu al weer 12 weken oud. En wat is ze mooi gegroeid. Een prachtig poesje om te zien. Dat was ze al toen ze nog maar heel jong was. Dat zagen we gelijk, dat dit een prachtig kitten zou worden. En dat is gebleken. Wat een schoonheid. Mooie volle staart, mooi snoetje, en zachte vacht.  Ze is ook nog eens heel lief. Kroelkipje...kleine Beppie haha. Nieuwe foto's van haar bij week 13.


13 april: 11 weken is deze kleine schat al weer. Nou ja, klein. Ze scheelt haast niks meer met de anderen. Ondanks dat er bijna 4 weken tussen zit.  Het is een pittig dametje zoals ik al eerder schreef. Ze komt goed op voor haar zelf. En dat is gunstig in de situatie met de grotere stoere kittens. Chanel voelt zich net zo stoer hoor...haha. Af en toe komt ze lekker op schoot om te genieten van een aaibeurt. Heerlijk.  Een lieverdje. Nieuwe foto's bij week 12.


5 april: 10 weken oud. Was vergeten dit te uploaden. Nu was ineens mijn hele tekst weg....raar maar waar. Foto's van week 11 en 12 zijn perongeluk samengevoegd. Dus allebei hetzelfde. Oeps....seniorenmomentje?


30 maart: Gisteren was Chanel al weer 9 weken oud. En wat een dametje is het geworden. Eentje die opkomt voor haar plekje. en zich niet laat ondersneeuwen door de rest. Met eten is het nog steeds een wolf....haha. Maar dat is niet erg. Het feit dat ze lekker eet is voor ons wel fijn. Ze lust alles. Heel grappig om te zien is dat Chifa, haar grote (half)zus uit het nest voor vorig jaar, nu heel erg haar opzoekt. Hoe bijzonder is dat. Het is ook een mooi stel bij elkaar. Chanel is ook niet bang voor de grote poezen. Stapt parmantig op ze af. Kortom een dame die goed in haar vel zit.  Nieuwe foto's bij week 10.


23 maart: En dan is dit moppie al weer 8 weken oud. Zo'n heerlijk ding. Om op te vreten. Ze doet het nog steeds fantastisch. Dappertje. Vind alles leuk. Speelt soms met denkbeeldige dingen....haha supergrappig. We genieten dan ook enorm van haar. En zo leuk dat ze wat speelkameraadjes heeft. Zal nog wat worden als die straks de deur uit zijn. Dan moet ze het heel even alleen doen. Maar er zijn ook jong volwassen poezen die met haar willen spelen, want dat doen ze nu al. Al gaat dat soms nog een beetje lomp vanwege het verschil in grote. Maar ze kan het aan hoor. Nieuwe foto's bij week 9.


17 maart: 7 weken oud is ze al weer. En wat gaat ze goed. Ze speelt heerlijk met de andere kittens. En ze doet niet voor ze onder hoor. Ze laat het kaas niet van haar brood eten. En nu ik het toch over eten heb, daar kan ze ook wat van. Ze staat vooraan als ik met het schaaltje kom. En springt bijna uit de kooi. Gelukkig kan ik haar net tegen houden, anders zou ze er zo uitkukelen.  Ze staat ook vaak te grommen naar de andere als ze eenmaal haar snuit bij het eten is. Ze wil het liefst alles voor zichzelf houden. Dat is ze tenslotte gewend. Hahah. Verder is het een schatje hoor.  En een heerlijk wijffie. Nieuwe foto's bij week 8.


11 maart: Best een drukke week achter de rug. Een feestje, werk, en afgelopen weekend de kleinkinderen te logeren gehad. En die slokken al je tijd op. Dus weinig tot geen tijd gehad om de website bij te werken. Nu dan eindelijk even tijd om te doen. Chanel is inmiddels 6 weken oud. En het gaat hartstikke goed met haar. Ze scharrelt lekker al dik een week tussen de anderen over de vloer. Speelt met ze alsof het nooit anders was. Gezellig bij elkaar slapen. Erg leuk natuurlijk.  Chanel is een heerlijk bol propje. Met een heerlijke wollige dikke vacht. Prachtig om te zien. Kijk maar snel naar de foto's van dit mooie moppie bij week 7.


1 maart: 5 weken oud is die 'kleine' donder. Wat gaat ze lekker. Eet al zelfstandig een hapje natvoer, en een slobbertje kittenmelk toe. En alles is lekker. Af en toe krijgt ze gezelschap van de kittens van Rowena om mee te spelen. Nou dat is een geweldig leuk gezicht hoe blij ze dan is. Lekker achter de anderen aan rennen. En van genot een koprol maakt. Echt superleuk om te zien. We noemen haar Beppie, omdat Chanel voor ons al een bekende naam is. Dit om verwarring te voorkomen, over wie we het hebben. Haha. En wat maakt haar dat uit. Nog even wachten tot ze goed zindelijk is, dan mag ze ook los over de vloer bij de anderen. Ook weer spannend. En weer een nieuwe fase in haar leventje. Nieuwe foto's bij week 6.


23 februari: 4 weken oud is Chanel. Wat een heerlijk moppie om te zien. Ze heeft het goed bij moeders. ze stapt al lekker rond. En ze heeft al wat meegesnoept van mama's schaaltje natvoer. Dat smaakte toch wel. We pakken haar heel vaak op, omdat ze toch alleen is. En dat vind ze prima, ze laat zich graag knuffelen. Lekker wijffie. Nieuwe foto's van haar bij week 5.


17 februari: Vanmiddag kwamen ze naar Hadi kijken. Ze vonden haar natuurlijk prachtig om te zien. Ze is dan ook gereserveerd. Ook hadden ze al een nieuwe naam voor haar. Ze gaat Chanel heten.


16 februari: Hadi gister 3 weken oud. Ze stapt al lekker rond. Jammer voor haar dat ze niemand heeft om mee te spelen. Binnenkort mag ze even bij die van Rowena. Eerst nog even verder ontwikkelen. Ze gaat lekker. Is een heerlijk bolletje. Zit goed in haar vacht, en miauwt als ze je hoort. Heel lief. Nieuwe foto's van deze knapperd bij week 4.


9 februari: Hadi vandaag 2 weken oud. Stapt al een beetje rond. Nikki is maar wat blij met haar kind. Het is een heel mooi kind om te zien. Kijk maar naar de foto's bij week 3.


1 februari: Hadi is vandaag 1 week oud. Haar oogjes zijn bijna helemaal open. Het gaat prima met haar en ook met Nikki. Die goed uit de keizersnede is gekomen. Niet meer bij haar kind weg te slaan. Apetrots is ze. En het mooie meisje wordt steeds mooier. Nieuwe foto's bij week 2.


31 januari: Het gaat fantastisch met kleine Hadi. Ze groeit goed, en heeft zelfs haar oogjes al voor de helft open. Zo schattig. Vanavond is Hadi in optie genomen. Ze komen binnenkort naar haar kijken.


26 januari: Nikki en kleine Hadi zijn de nacht goed doorgekomen samen. Nikki lag er heel tevreden en spinnend bij. Lag hij tot laat in de avond nog bij Rowena, omdat Nikki nog niet erg helder was. Hebben we besloten om hem toch de nacht bij Nikki te laten. Ze had al wat gegeten en gedronken en op de bak geweest, dus dat kon wel. Het was voor ons toch wel een onrustige nacht. Wij beide er een aantal keren uit geweest om te kijken of alles nog goed lag. Want ja, je wilt niet dat ze hem negeert en hij ergens in een hoekje ligt. Dat was gelukkig niet aan de orde. Hadi was ook prima gegroeid vanochtend. Nu ook de foto's in het album geplaatst van week 1.  Het is me er eentje. Een plaatje om te zien. UPDATE Oepsie, nu alles wat minder opgezet is, blijkt Hadi toch een poesje te zijn. Joost zei het al vanaf het begin. Maar alles was een beetje opgezwollen, we konden het al zo moeilijk zien.


De eerste dag: We hebben lang getwijfeld of ze wel zwanger was. Geen groeiende buik. Wel alle verschijnselen. Toen heb ik van de week maar eens met de stethoscoop geluisterd. En ja hoor, ik heb 1 hartje gehoord. Dus zeker 1. Maar het liet wat lang op zich wachten. Dus gister maar eens naar de dierenarts geweest voor een echo. En ja, daar werd bevestigd dat het maar om 1 kitten ging. We mochten weer naar huis en even de nacht afwachten. Vanochtend was alles nog redelijk rustig, al was ze wel een beetje aan het vloeien. Toch maar later deze ochtend dierenarts gebeld. En die vond het toch nodig om een keizersnee te doen. Omdat het kitten natuurlijk al 5 dagen langer zat dan normaal. Het kitten zou best wel eens behoorlijk groot kunnen zijn. Misschien een hele zware bevalling, voor moedere en kind, met misschien veel minder kans op overleven. Eind van de middag hebben we haar weer opgehaald. Ze heeft een springlevend, fanatiek blue tabby katertje (was een beetje moeilijk te zien) Het ziet er allemaal goed uit. Echter heeft Nikki het moeilijk om goed uit de narcose te komen. Het is nu 21.30u en ze is nog steeds wankel. Heeft nog totaal geen belangstelling voor haar kitten. Kitten maar even bij Rowena gelegd. En daar ging hij gelijk aan de tiet, en liet zich er niet van af duwen, want hij krabde gewoon terug. We hebben die kleine Hadi genoemd, wat eenling betekend. Vond dat wel toepasselijk. Maar even afwachten hoe het verder gaat. De foto's volgen morgen bij week 1.


13.45u Hadi- Blue Tabby poes van 109 gram 

TROTSE PAPA

Gio

OUR MODELS

See all our new baby's

TROTSE MAMA

Laika