Rowena's kittens

Rowena & Fabian's kittens

31 december 2018

Gion-Cinnamon kater

In optie

Gipsy-Point poes

In optie

Gary-Fawn/wit kater

Beschikbaar

Giani-Chocolate/wit kater

Beschikbaar

Giorgia-Cinnamon poes

In optie

 

 

Als jullie filmpjes willen ontvangen

Dan verstuur ik dat alleen via whatsapp. Dus geef je mobiele nummer maar door.

Gelieve mij niet te bellen op mijn

06-nummer.

 

Na de geboorte gunnen wij mama en haar kind 2 á 3 weken rust. Vanaf die leeftijd mag u komen kijken. Met de nadruk op kijken. Na 3 ontwormingen, enting, een chip, en onze goede zorgen mogen de kittens op de leeftijd van ± 13/15 weken ons huisje verlaten. Dit zal zijn begin april 2019. Samen met een gezonde dosis kattenkwaad, een tasje met informatie, dierenpaspoort, en een stamboom. En natuurlijk hopelijk met een berg positieve ervaringen.

 

Lees ook even deze pagina met veel info over de aanschaf, wat ze gewend zijn te eten, en wat u allemaal staat te wachten met een nieuwe huisgenoot.

Foto's van week tot week

Week 1

Week 2

Week 3

Week 4

Week 5

Week 6

Week 7

Week 8

Week 9

Week 10

Week 11

Week 12

Laatste week

Dagboek.......

 

14 januari: 2 weken oud vandaag. Niet alleen hun oogjes, maar ook hun oortjes zijn open. Als ze een vreemd geluid horen, beginnen ze te blazen....haha. Gipsy begint al een beetje kleur te bekennen. De randen van de oortjes beginnen al te kleuren. Nog niet duidelijk welke kleur het is. Dat moet echt nog wel even verder kleuren willen we dat goed kunnen zien. En ook of ze een point is met of zonder wit. Altijd leuk die pointjes, omdat je nooit weet hoe ze er uiteindelijk komen te zien. We wachten het nog even af. Ik heb ze weer mooi op de foto gezet. Op de foto's waar ze alleen op staan, heb ik alleen bij de eerste foto hun naam gezet. Zolang je geen nieuwe naam ziet is het nog steeds hetzelfde kitten. Kijk gauw bij week 3. Ook is vanavond Giorgia in optie genomen.

 

13 januari: Alle oogjes zijn inmiddels open. Zien ze er weer heel anders uit. Maar supercute. Wat zijn ze mooi. Gion is vandaag in optie genomen.

 

7 januari: 1 week oud vandaag. Wat gaan ze lekker. En wat zijn ze mooi. Kijk straks maar naar de foto's bij week 2. Bij Gary lijken de oogjes al open te gaan, want ze worden wat vochtig. Het zal in ieder geval niet lang meer duren. Dus voor nu weinig nieuws. Komt wel naarmate ze groter worden.

 

4 januari: Het gaat hartstikke goed met de kittens. Groeien lekker. En Rowena is een hele lieve zorgzame moeder.

 

1 januari: Voor iedereen de beste wensen en veel geluk en gezondheid voor 2019. Ons jaar kon niet beter beginnen met dit mooie nestje. Ze liggen er tevreden bij. Ook allemaal goed gegroeid. Helemaal blij. De foto's zijn geplaatst in het album van week 1.

 

De eerste dag: Nog in het oude jaar verraste Rowena ons met haar prachtige nestje kittens. Supervlot en kalm. Geen stress. Ze hebben allemaal hun eigen kleur. Dus een zeer gevarieerd nest. En boven verwachting zijn het er 5 geworden. Dat hadden we niet zien aankomen. We hadden ingeschat dat het er 4 zouden worden. Dus we hebben er eentje extra gekregen. Het ziet er allemaal goed uit. De foto's volgen morgen bij week 1.

 

16.45u Gion- Cinnamon kater van 94 gram

16.58u Gipsy- Point poes van 88 gram

18.00u Gary- Fawn/wit kater van 85 gram

18.20u Giani- Chocolate/wit kater van 92 gram

18.35u Giorgia- Cinnnamon poes van 83 gram

 

 

 

 

TROTSE PAPA

Gio

OUR MODELS

See all our new baby's

TROTSE MAMA

Laika