Savannah's kittens

Savannah & Fabian's kittens

31 mei 2019

Lunix-Lilac/wit kater

Beschikbaar

Labi-Cinnamon kater

Beschikbaar

Livio-Chocolate/wit kater

Beschikbaar

Luwi-Chocolate/wit kater

Beschikbaar

Liviya-Fawn/wit poes

BeschikbaarAls jullie filmpjes willen ontvangen

Dan verstuur ik dat alleen via whatsapp. Dus geef je mobiele nummer maar door.

Gelieve mij niet te bellen op mijn

06-nummer.


Na de geboorte gunnen wij mama en haar kind 2 á 3 weken rust. Vanaf die leeftijd mag u komen kijken. Met de nadruk op kijken. Na 3 ontwormingen, enting, een chip, en onze goede zorgen mogen de kittens op de leeftijd van ± 13/15 weken ons huisje verlaten. Dit zal zijn eind augustus/begin september 2019. Samen met een gezonde dosis kattenkwaad, een tasje met informatie, dierenpaspoort, en een stamboom. En natuurlijk hopelijk met een berg positieve ervaringen.


Lees ook even deze pagina met veel info over de aanschaf, wat ze gewend zijn te eten, en wat u allemaal staat te wachten met een nieuwe huisgenoot.

Foto's van week tot week

 Week 1

 Week 2

 Week 3

 Week 4

 Week 5

 Week 6

 Week 7

 Week 8

 Week 9

 Week 10

 Week 11

 Week 12

 Week 13

 Laatste week

Dagboek.......

23 juni: Oeps kleine Liviya was uit de bak gestapt. En ja hoe nu terug, dat wist ze even niet. Gelukkig waren we erbij. Zo zie je maar weer, het gaat ook zo snel. Zo liggen ze nog hulpeloos op een hoopje, en zo stappen ze rond.


21 juni: Zomertijd, lekker hoor. Voor de kittens is het soms best warm daar achter. Maar dat mag de pret niet drukken. Ze zijn in een week tijd met sprongen vooruit gegaan. 3 weken oud vandaag. Ze kunnen inmiddels zitten, en doen ook al pogingen om rond te stappen. Vallen nog geregeld om. Alles nog best wel gammel. Maar ze zijn zo superschattig. Vinden het helemaal geweldig als ik ze begroet en ze ga aaien. Ze rollen dan heerlijk op hun ruggetje, en genieten enorm van de kroelbeurt. De schatjes. Echt al superlief. Ze staan weer mooi op de plaat. Kijk maar bij week 4. 


14 juni: Vandaag al weer 2 weken oud. Alle oogjes zijn open. Al valt het op de foto niet mee om dat te zien, want die felle lamp staat op ze gericht.  Weg uit hun veilige omgeving, dus veel gepiep. Ze groeien fantastisch. En proberen al een beetje rond te stappen.  Het gaat dus erg goed met ze. Weer leuke foto's van ze bij week 3. En wederom staan de namen alleen bij de eerste foto.


7 juni: Vandaag zijn ze dus 1 week oud. Het gaat erg goed met ze. Ze groeien lekker en hebben het goed bij hun moeder. Lunix doet zelfs al voorzichtig zijn oogjes open. De anderen zullen vast snel volgen. Om jullie een beetje een beeld te geven van hoe knap ze zijn, heb ik ze maar even per stuk op de foto gezet.  Alleen heb ik bij de eerste foto hun naam gezet. Zolang er geen nieuwe naam verschijnt, is het nog steeds hetzelfde kitten. Zie week 2.


2 juni: Het gaat allemaal naar wens. Kittens doen het goed. Ook groeien ze lekker. Savannah is apetrots op haar kittens. En wij op haar. Een tevreden nestje.


De eerste dag: Vandaag is Savannah bevallen van een stel prachtige kittens. Ze deed alles zelf, en alles verliep vlotjes. Kittens zien er goed uit. En werden goed ontvangen door de kersverse moeder. Geen ervaring, maar doet het uitstekend. In en in tevreden. Hopelijk mogen ze gezond opgroeien in ons huis. Dat is altijd even afwachten de eerste week. De gewichten zijn goed. De eerste foto's bij week 1. 


13.40u Lunix- Lilac/wit kater van 85 gram 

14.05u Labi- Cinnamon kater van 101 gram

14.30u Livio- Chocolate/wit kater van 74 gram

15.45u Luwi- Chocolate/wit kater van 85 gram

17.30u Liviya- Fawn/wit poes van 91 gram


 

TROTSE PAPA

Gio

OUR MODELS

See all our new baby's

TROTSE MAMA

Laika