Herplaatsers

Welkom

Op de website van Prittybritty

Soms moet je wel eens een beslissing nemen om poezen uit de fok te halen. Of omdat ze gewoon hun steentje hebben bijgedragen aan de cattery, dan wel omdat het beter is voor ze om niet meer mee verder te fokken. Ze worden dan gesteriliseerd, en aangeboden als herplaatser. Hun karakters zijn zodanig dat wij geen problemen zien in het verhuizen naar een nieuw adres. (moet natuurlijk altijd wennen) En om de cattery fris en niet overbevolkt te laten is dat soms de beste keuze. Want er zijn natuurlijk ook mensen die niet op zoek zijn naar een kitten, maar een volwassen brit. Ook is het mogelijk om een volwassen poes met een kitten gelijktijdig mee te laten verhuizen. Ze zijn dan al aan elkaar gewend, en groeien fijn samen op.

Emily

Zij is hier bij ons geboren. Ze heeft ons prachtige kittens gegeven. Het is een dame zonder poespas. Geen gemor of chagrijn. Komt altijd graag even met je kroelen. Maar kan ook lange tijd zich afzonderen. Komt misschien ook door de grote groep. Maar als ze er dan is, is ze altijd blij. 

Emily is 6 jaar. En wordt eind dit jaar 7. Ze is chocolate tabby mackerel van kleur. Wie heeft er voor haar een rustig plekje waar niet al teveel drukte is?