Chifa's kittens

 Frency/Tipsy- Blauw Tabby poes (Groen)

Gereserveerd

 Farah/Phoebe-Blauw Tabby poes (Paars)

Gereserveerd

 Foxy/Cleo-Blauwe poes

Gereserveerd

 Figaro/Max- Blauwe kater (Blauw)

Gereserveerd

Florence- Blauw Tabby poes (Oranje)

Gereserveerd

 

Als jullie filmpjes willen ontvangen

Dan verstuur ik dat alleen via whatsapp. Gelieve mij niet te bellen op mijn

06-nummer.


Foto's van week tot week

Week 1

Week 2

Week 3

Week 4

Week 5

Week 6

Week 7

Week 8

Week 9

Week 10

Week 11

Week 12

Laatste week

Na de geboorte gunnen wij mama en haar kittens 2 á 3 weken rust. Vanaf die leeftijd mag u komen kijken. Met de nadruk op kijken. Na 3 ontwormingen, enting, een chip, en onze goede zorgen mag hij op de leeftijd van ± 12/15 weken ons huisje verlaten. Dit zal half/eind oktober 2021. Samen met een gezonde dosis kattenkwaad, een tasje met informatie, dierenpaspoort, en een stamboom. En natuurlijk hopelijk met een berg positieve ervaringen.

Dagboek.......


2 december: 7 weken oud vandaag. Afgelopen maandag gingen ze voor het eerst over de vloer.  Nog wel eerst met een wandje er voor. Zodat ze niet direct meteen in de grotere ruimte komen. Wellicht dat die met een weekje ofzo wel weg kan. Net hoe het gaat met ze. Na wat onwennige momenten, namen ze de beentjes. Overal aan snuffelen, schrikken van een vreemd geluid. Het is allemaal wat wennen, maar dat gaat goed komen. Ze vinden het echt wel leuk. Klimmen overal op. Echt super om te zien. Er kwamen ook nieuwe namen voor Farah en Foxy. Ze gaan Phoebe en Cleo heten. Ook weer leuk. Geniet van de foto's van week 8.


25 november: En dan zijn ze al weer 6 weken oud. Wat gaat het toch snel. Ze vermaken zich prima met elkaar. Eten enorm goed. Net als wolven. Heerlijk. Midden in de schaal met eten. Dus nee, ze kennen geen tafelmanieren. Hahaha. Nog een paar dagen tot een week en we gaan ze loslaten over de vloer.  Dat is altijd weer spannend. Maar zal snel wennen. Het gaat dus allemaal naar wens met deze prachtige kittens. Wat zijn ze leuk he. Zijn er nog mensen met een nieuwe naam voor de kittens, of hebben jullie geen inspiratie. Kan hoor, jullie hebben nog even de tijd. Voor nu staan er weer nieuwe foto's klaar bij week 7. Geniet er van.


18 november: 5 weken oud vandaag. Ze hebben het onwijs naar hun zin. Lekker spelen, mee eten met mama, lekker slobberen van de kittenmelk. Ook al aan de kittenbrokjes, sommige. En al goed gebruik makend van de kattenbak. Echt super. Het zijn zulke mooie moppies.  Dat zullen jullie wel zien aan de foto's bij week 6. Weinig gekkigheid te melden. Het gaat gewoon erg goed met ze. We genieten enorm van ze.


13 november: Oepsie, had alles er al opgezet, maar vergeten te publiceren. Dus dan kunnen jullie niks zien van een update. Mijn excuses.


12 november: Door drukte een dagje later dan gepland. Gister al weer 4 weken oud. Wat gaan ze hard. We hebben het tussenschotje weggehaald zodat ze lekker verder kunnen wandelen. En dat deden ze dan ook meteen. Zelfs al het trapje op naar de kattenbak. Echt vlot zijn ze. Wat vinden ze het leuk. Ze spelen ook al een beetje met elkaar, en tikken tegen een balletje. Zo onwijs schattig als ze zijn. Afgelopen week zijn er ook wat visites geweest. Voor Florence, en later voor Farah en Foxy. Ze waren erg verliefd op de kleine moppies. En dat snappen we helemaal. Zulke dotjes. Kijk maar snel bij week 5 voor nieuwe foto's van dit mooie koppel kittens. Om op te vreten zijn ze.


4 november: 3 weken oud vandaag. Ze beginnen nu steeds leuker te worden. Beginnen al een beetje rond te stappen, en zijn al naar elkaar aan het graaien. Zoooooooooo schattig om te zien. Hun vachtjes zijn echt heel erg pluizig. Zou bijna denken dat ze langharig zijn. Maar dit zijn nestharen, dus is er nu nog weinig van te zeggen. Kan op zich wel, omdat Gio dat al eerder heeft voortgebracht. Het lijkt er voor nu op dat ze gewoon onwijs in hun vacht zitten. Foxy en Florence zijn een stuk minder ruig. Dat is dan wel opvallend. We kunnen alleen maar afwachten. Laten jullie het weten als jullie echt geen langharige willen. Want dat weten we rond de 6/7 weken ongeveer wel. Langharige britten zijn wel onwijs mooi hoor. We hebben ze in onze cattery voorbij zien komen, Wauw, zo mooi. Maar ieder zijn voorkeur natuurlijk. Voor nu ga ik er van uit dat ze gewoon kortharig zijn. Nieuwe foto's staan weer klaar bij week 4.


28 oktober: Vandaag 2 weken oud. Oogjes open, oortjes open, bekjes open. Wat zijn ze leuk aan het worden. Echte leuke koppies krijgen ze al. Hun vachtjes zijn behoorlijk ruig en vol. Maar dat is slechts babyhaar. Nog even en ze gaan kruipen. Nu af en toe al dan kunnen ze hun koppie omhoog houden. We genieten weer enorm van deze hummels. Hopelijk jullie ook.  Kijk snel naar de nieuwe foto's van week 3.


24 oktober: Inmiddels hebben ze allemaal hun oogjes open. Dus nu zullen hun oortjes ook wel opengaan, en kunnen ze omgevingsgeluiden gaan horen.  Ze zullen vast schrikken van onze stemmen. Maar ach wat zijn ze leuke allemaal. 


21 oktober: 1 week oud vandaag. Gelukkig duurde de onrust van Chifa maar een paar dagen. En sindsdien groeien ze ook lekker. Wel voed ik ze nog 2x daags bij. Vind ik wel zo fijn. Kleine Frency heeft haar oogjes al open. Ook bij de andere zie ik al gluurgaatjes. Altijd zo schattig. Het is te zien op de foto's. Deze keer een serie gemaakt in de ministudio. Ze vonden het niet echt geweldig, maar we waren dan ook vrij snel klaar. Ik heb bij de eerste foto een naam van het kitten neergezet. Zolang de naam niet veranderd, is het nog steeds hetzelfde kitten. Figaro kreeg ook al een nieuwe naam. Hij gaat Max heten.  Bij Foxy wilde het maar niet lukken met het bandje. Voor de 2e keer na de roze, ging ook de rode steeds af. Daarom vanaf nu zonder bandje. Als enige. Maar ze is effen blauw dus makkelijk te onderscheiden van de andere meisjes. Nieuwe foto's bij week 2.


16 oktober: Chifa is nog steeds niet helemaal rustig, ze wil er nog teveel uit. Met als gevolg dat de kittens niet zo goed groeien. Daarom heb ik ze maar bijgevoerd met het flesje. En dat wilde ze wel heel graag. Voor haar bevalling is ze gaan moederen over de kittens van Savannah, ze mochten zelfs bij haar drinken. En nu wil ze en haar eigen kittens verzorgen maar ook nog steeds die van Savannah. Nu maar hopen dat ze hier in haar balans vind, en zich snel gaat storten op haar eigen kittens. Want die van Savannah gaan komende week de deur uit. Het roze bandje ging steeds af bij Foxy, dus die is vervangen voor een rode. Ook blijkt ze dus effen blauw te zijn en geen tabby.


15 oktober: Het gaat goed met de kittens. Chifa is nog wat onrustig, maar dat is normaal de eerste paar dagen. Ze moeten soms wat wennen. Maar dat komt goed. Ook Farah, Foxy en Florence zijn in optie genomen. Gister al Figaro. Nu duimen dat alles goed blijft gaan.


14 oktober: Vandaag is Chifa bevallen van 5 prachtige kittens. Alles verliep vlot en goed. Het zijn allemaal dames op 1 kereltje na. En ook allemaal in de blauwe versie. En bijna allemaal tabby. Hoe leuk is dat. De foto's staan inmiddels in het album van de eerste week. 


16.30u Frency - Blauw tabby poes van  120 gram (Groen bandje)

16.45 Farah- Blauw tabby poes van 117 gram (Paars bandje)

17.40u Foxy  - Blauwe poes van 87 gram (Roze bandje)

18.25u Figaro - Blauwe kater van 109 gram (Blauw bandje)

19.00u Florence - Blauwe Tabby poes van 101 gram (Oranje bandje)
 

OUR MODELS

See all our new baby's