Chifa's kittens

Famy-Fawn poes 

Beschikbaar

Finto-Fawn Tabby kater

Beschikbaar

Farrel-Fawn Tabby kater

Gereserveerd


Filenne in dierbare herinnering

 Als jullie filmpjes willen ontvangen

Dan verstuur ik dat alleen via whatsapp. Gelieve mij niet te bellen op mijn

06-nummer. IVM werk. Dus alleen appen.


Na de geboorte gunnen wij mama en haar kittens 2 á 3 weken rust. Vanaf die leeftijd mag u komen kijken. Met de nadruk op kijken. Na 3 ontwormingen, enting, een chip, en onze goede zorgen mag hij op de leeftijd van ± 12/15 weken ons huisje verlaten. Dit zal zijn begin eind februari /begin maart 2023. Samen met een gezonde dosis kattenkwaad, een tasje met informatie, dierenpaspoort, en een stamboom. En natuurlijk hopelijk met een berg positieve ervaringen.

Dagboek.......


4 februari: Vanmiddag kregen we bezoek voor de mannen van Chifa. Het is Farrel geworden. Gewoon omdat hij wakker was en Finto niet. Het was om het even. Maar dan kies je toch het kitten waar je contact mee hebt. Ja toch? 


2 februari: 10 weken oud vandaag. En ze gaan zo goed. Heerlijke kittens zijn. Heel charmant en lief. Houden van knuffelen. Het oogje van Famy ziet er elke dag een stukje beter uit. Dus dat komt helemaal goed. Volgende week worden ze ingeent en dan wordt er meteen even goed naar gekeken. Helaas zie je op de foto nog wel dat ze het oogje een beetje dichtknijpt. Ook vanwege de zalf natuurlijk.  Komt vast wel goed. We hebben ze weer eens mooi op de foto gezet. Ze zijn superknap. Nieuwe foto's bij week 11.


26 januari: Al weer 9 weken oud vandaag. Het gaat fantastisch met ze. En wat zijn ze mooi. Met Famy haar oogje gaat het ook steeds beter. Wel langzaam, maar we blijven zalven. Hierdoor knijpt ze wel haar oogje een beetje dicht. Dat ziet er dan heel zielig uit, maar ze heeft er verder weinig last van. Ze is superaktief, en een heerlijke eter. Net als haar broers trouwens. Elke ochtend staan ze ons al op te wachten, zodra ze maar denken dat we wakker zijn. Ze eten alles lekker op. Een slobbertje kittenmelk toe, heerlijk. Genieten met deze moppies. Nieuwe foto's bij week 10.


19 januari: En dan zijn we weer een weekje verder. En al weer 8 weken oud. Alles gaat top met dit drietal. Maar helaas heeft Famy een tik op haar oogje gehad, en liep ze met een dik en dicht oog. We gaan maar weer zalven. Arme schat. Ziet er zo zielig uit. Maar het komt vast wel weer goed. Zal je net zien, komen ze aanstaand weekend naar haar kijken, en dan heeft ze dit. Verder gaat alles zijn gangetje, en zijn het hele ondernemende kittens. Lekker eten, spelen en onwijs nieuwsgierig. Lief karaktertje. Nieuwe foto's bij week 9.


12 januari: Vandaag 7 weken oud. Inmiddels al lekker gewend over de vloer. Nu door de hele ruimte. Ook weer spannend. Maar dat gaat allemaal goed. Dat rent lekker door de ruimte, soms tot schrik van de wat oudere poezen. Maar hun Opa Fabian, is helemaal gek op dat kleine spul, zo leuk. Ook zo'n lieverd. Dus het zit in de genen. Een heerlijk karakter. Nieuwe foto's bij week 8.


5 januari: Wij wensen jullie het allerbeste voor het nieuwe jaar. Dat het maar veel goeds mag brengen. Vandaag zijn deze kittens 6 weken oud. Sinds afgelopen zondag lopen zij ook over de vloer. En dat ging toch ook gewoon weer leuk. Ook met de andere kittens. Dat mixt gewoon prima. Chifa had ineens 7 kittens te verzorgen. Maar dat vind ze geen probleem. Alles is welkom. Het gaat dus wel lekker met ze. Nog even dan kan het wandje er tussenuit, en kunnen ze door de hele ruimte scharrelen. Voor nu nog even veilig. Nieuwe foto's bij week 7.


29 december: Vandaag 5 weekjes oud. Dit zullen de laatste foto's worden die ik plaats dit jaar.  En volgendjaar mogen ze lekker bij de anderen over de vloer. Dat zal wel druk worden dan. haha, maar wel leuk. Ondertussen zijn ze verhuisd naar een grotere kooi, en eten deze schatjes al lekker van een schaaltje, en drinken graag kittenmelk. Mamamelk is natuurlijk op z'n tijd ook nog erg lekker. Het spelen gaat steeds wilder en meer gecoördineert. En de kattenbak wordt ook goed bezocht. Ze snappen het al goed. Nog een weekje oefenen, dan mag het sein op groen voor over de vloer. Fijne jaarwisseling allemaal. En we zien elkaar volgend jaar weer. Nieuwe foto's bij week 6.


22 december: 4 weken oud vandaag. Ze groeien als kool. en wandelen al lekker rond. Nog even dan mogen ze verhuizen naar een grotere ruimte. Kunnen ze nog meer verkennen van de wereld. Voorlopig blijven ze nog in hun kraambed. Totdat we zien dat ze over het randje gaan kruipen. Dan wordt het tijd om te verkassen. Sinds een paar dagen rommelt Famy wat met haar ene oogje. We zijn maar begonnen met zalven. Misschien opgelopen tijdens het spelen, oogje geraakt met pootje van een broertje ofzo. Zal wel weer goed komen. Wij wensen iedereen hele fijne gezellige feestdagen. Hoop dat het voor iedereen realiseerbaar is. Nieuwe foto's van ze bij week 5.


17 december: Later dan verwacht. Maar dat komt door omstandigheden. De kittens zijn inmiddels 3 weken oud. Ze doen het goed, en wandelen al wat rond. Pienter kijken ze in de rondte. Heel leuk om te zien. Deze keer iets minder foto's dan gewend. Geheel in kerstsfeer. Kijk maar maar bij week 4.


8 december: 2 weken oud vandaag. Alle oogjes en oortjes zijn open. Beginnen een klein beetje te tijgeren. Groeien fantastisch goed. De mannen zijn echt tabby, dus met streepjes. Famy is zover we nu kunnen zien, een effen Lilac of fawn.  Haar vachtje lijkt wat wolliger dan die van Finto en Farrel. Maar ook dat zegt nog niks. Daar is nog geen zinning woord over te zeggen. Wel is ze in optie genomen. Ze krijgt volgende week bezoek.Nieuwe foto's van deze mooie kittens bij week 3.


1 december: En vandaag zijn ze al weer 1 weekje oud. Famy deed afgelopen maandag al haar oogjes open. Lekker vlot. De heren hielden ze nog even dicht. Maar Farrel heeft ze ook bijna allebei open. Finto begint ook te gluren. Superschattig. Wat gaan ze lekker. Groeien als kool. Echt super. De heren zijn bijna zeker tabby, net als hun mama. Famy is een effen fawn of lilac dametje. Nieuwe foto's van deze prachtige kittens in een nieuwe week. Week 2.


27 november: Met dit drietal gaat het erg goed. Lekker groeien. De kittens kunnen ook nog tabby zijn, dat was ik nog vergeten te vermelden. Dat moeten we nog even afwachten. Hier kom ik nog op terug.


26 november: Helaas heeft kleine Filenne de reis niet overleefd. Ze had een gespleten gehemelte. We zijn heel verdrietig. Maar daar is niets aan te doen, helaas.  Met de andere gaat het heel goed. Groeien goed. En Chifa zorgt goed voor ze.


24 november: Vannacht is Chifa bevallen van 4 prachtige kittens.  Alles ging voorspoedig. Tussen de eerste 2 en de laatste 2 een kleine pauze. Alles ziet er goed uit. We hopen weer van ze te gaan genieten de komende tijd. De foto's staan inmiddels in het album van de eerste week.


03.45u Famy - Fawn poes van  110 gram

   04.00u Finto- Fawn kater van 110 gram

05.30u Farrell-Fawn kater van 86 gram

06.00u Filenne - Fawn poes van van 89 gram


 

OUR MODELS

See all our new baby's