Emily's kittens

Emily & Gio's kittens

20 november 2019

Kaylee-Brown Tabby poes

Besproken

Karila/Clover-Blauw Tabby poes

Besproken

Kensis/Biggie-Blauwe kater

Besproken


Kirsty in dierbare herinnering


Als jullie filmpjes willen ontvangen

Dan verstuur ik dat alleen via whatsapp. Gelieve mij niet te bellen op mijn

06-nummer.


Na de geboorte gunnen wij mama en de kittens 2 á 3 weken rust. Vanaf die leeftijd mag u komen kijken. Met de nadruk op kijken. Na 3 ontwormingen, enting, een chip, en onze goede zorgen mogen de kittens op de leeftijd van ± 13/15 weken ons huisje verlaten. Dit zal zijn eind februari 2020. Samen met een gezonde dosis kattenkwaad, een tasje met informatie, dierenpaspoort, en een stamboom. En natuurlijk hopelijk met een berg positieve ervaringen.

Foto's van week tot week

Week 1

Week 2

Week 3

Week 4

Week 5

Week 6

Week 7

Week 8

Week 9

Week 10

Week 11

Week 12

Week 13

Laatste week

Dagboek.......

23 januari: Vandaag 9 weekjes oud. Tijd voor hun eerste enting. Alles was prima in orde met ze.  Op naar de volgende. Het gaat verder ook prima met ze. Spelen lekker en zijn heel lief en leuk. Ze hebben een heerlijk karakter, ook wel eigen willetje. Nieuwe week, nieuwe fase in hun leven. De eenkennigheid naar mensen die ze niet kennen. Zijn net kleine kinderen. Hahaha helden zijn het. Gelukkig gaat dat weer over met een paar weken. Nieuwe foto's bij week 10.


16 januari: 8 weken oud. En wat vinden ze het leuk zo over de vloer. Ook de kleintjes van Ziggy zijn er bij gekomen. En dat blend prima met elkaar. Geen enkel probleem. Ze zijn lekker druk. Maar na het spelen, vallen ze als een blok voor lange tijd in slaap. Het wandje laten we de komnende week nog even zitten. Daarna mogen ze helemaal los. Door de hele ruimte. Dan moeten we echt oppassen waar we lopen. Zo af en toe zetten we ze nog even in de kooi, want ze moeten toch hun kittenbrokjes eten. En hun natvoer met een beetje kattenmelk. Heerlijk smikkelen. Van de week waren we Kaylee kwijt. Echt nergens te vinden. Jeetje, mijn hart sloeg op hol. Waar we ook keken, we konden haar niet vinden. Toen ik de kooideur opendeed, kwam mevrouwtje tevoorschijn. Ze lag dus bovenop de kattenbak te slapen. Hoe blij kun je zijn als ze weer gevonden is. Voor Karila kwam er een nieuwe naam. Ze gaat Clover heten. Weer even wennen aan deze nieuwe naam. Nieuwe foto's van deze schatjes bij week 9.


11 januari: Oeps!! Ik zag dat ik de pagina niet had vrijgegeven voor op het internet. Voor mij wel zichtbaar maar nog niet openbaar geplaatst. Stom. Dus zie nu pas dat deze nieuwe foto's nog niet zichtbaar waren afgelopen week. Sorry. Hopelijk genieten jullie nu extra van de geplaatste foto's.


8 januari: Al weer 7 weken zijn ze. Nog even en ze mogen los. Dat gaat het komende weekend gebeuren.  Ook altijd weer even spannend voor ze. Dus dat wordt dan weer voorzichtig lopen. Eerst nog even met een wandje ertussen, totdat die van Ziggy er ook bij gaan lopen. Daarna mogen ze de hele ruimte in. Benieuwd hoe ze dat gaan vinden. Ik kijk er erg naar uit in ieder geval. Wat een boefjes zijn het. Heerlijk speels. Nieuwe foto's van ze bij week 8.


1 januari: Iedereen een heel mooi, gezellig en vooral gezond 2020 gewenst. Deze moppies zijn inmiddels 6 weken oud. Kunnen al redelijk goed diepte zien. En zijn inmiddels razendsnel. Wordt nu ook heel lastig om ze te laten poseren voor een leuke foto. En ja, dan moet je weleens wat improviseren.  Van alles geprobeerd, want oei wat zijn ze snel. En ze worden natuurlijk ook op een plek neergezet die zie niet als vertrouwd beschouwen.  Ik vond een glazen appel, daar paste ze in, en konden niet zo snel weglopen. De een had daar minder moeite mee dan de ander. Karila wilde er graag weer uit. Terwijl Biggie zoiets had van, nou ja ik vind het wel best hoor. Kaylee maakte er ook niet zoveel van. Enfin, kijk zelf maar naar de foto's bij week 7.


25 december: Vrolijk kerstfeest allemaal. Vandaag zijn deze schatjes al weer 5 weken oud. Ze stappen nu allemaal uit het bedje. En Karila heeft zelfs al meegesnoept van het vlees van de mama's. En ook al wat kittenmelk gedronken. De anderen hebben wel gesnuffeld aan het schaaltje vlees, maar nog niets genomen. Zal niet lang meer duren voor dat ze ook mee gaan doen. Nieuwe foto's bij week 6.


18 december: En weer zijn ze een weekje verder. 4 weekjes al weer. En wat gaat het nu hard. Van liggende, slapende, drinkende kittens, zijn ze nu de wereld aan het ontdekken. Ze beginnen met de dag beter te lopen. Spelen al met elkaar. En het zal niet lang meer duren of ze gaan hun bedje uit, om verder op onderzoek uit te gaan. Kleine Joey doet gezellig met ze mee. Nog even en ze kunnen echt goed rennen, en hebben ze een kattenbak nodig voor hun eerste plasjes. Zo'n leuke tijd is dit. Erg genieten van die kleine stoere hummels. Nieuwe foto's van ze bij week 5.


15 december: Weer 2 visites vandaag. Eerst voor Kaylee en later voor Kensis. Beide vonden ze de kittens superleuk. Ze zijn dan ook besproken. Voor Kensis kwam er al een nieuwe naam. Hij krijgt de naam Biggie. (uitgesproken op z'n engels) Omdat ze hopen dat hij heel groot mag worden. Hahaha. Nou dat gaat wel lukken denk ik.


14 december: Vanmiddag kwamen ze kijken naar Karila. Ze vonden haar erg leuk. Maar ze wilde er eigenlijk 2. Nu Kaylee ook in optie is genomen, viel die af. Toen hebben ze voor Joey gekozen van Nikki. Ook weer leuk, twee bij elkaar.


11 december: 3 weken oud vandaag. En wat zijn ze toch leuk. En het word nog veel leuker. Het is echt genieten van deze 3, met hun kleine neefje. Nog even en ze gaan echt op onderzoek uit. En gaan ze spelen. Ook zo'n leuke fase. Nieuwe foto's bij week 4.


10 december:  Ook Karila is nu in optie genomen. Ze komen binnenkort kennismaken met haar.


4 december: 2 weekjes oud vandaag. En wat zijn ze leuk aan het worden. Pientere oogjes kijken je aan. Beginnen al een klein beetje wat wankele stapjes te doen. Het gaat super. We genieten er van. Nieuwe foto's bij week 3.


3 december: In verband met mijn ziekenhuisopname van afgelopen vrijdag tot aan vandaag, heeft de website even stilgestaan. Dus kom er nu pas aan toe om iets in dit dagboek te schrijven. De kittens zijn die dagen van mijn afwezigheid goed verzorgd door mijn man Joost.  Inmiddels zijn hun oogjes zo goed als helemaal open. Ze zien er pienter uit hierdoor. Ook hebben ze gezelschap gekregen van Nikki en haar zoon Joey. Omdat die maar 1 kitten had, leek het ons beter om haar met kind bij Emily te leggen. En dat is prima opgelost zo. Veel gezelliger net elkaar.


28 november: Gister 1 weekje oud.  Met deze 3 gaat het goed.  Groeien prima. Ze liggen er tevreden bij net als hun mama. Na een week zien ze er toch al wat voller uit. Weldra zullen de oogjes open gaan. Nieuwe foto's van ze bij week 2.


26 november: Helaas is Kirsty vannacht gaan hemelen. Zo jammer, wat goed begon eindigt nu hier voor die kleine dame.


25 november: Op zich gaat het allemaal goed, behalve met Kirsty. Die was maar heel weinig gegroeid. Ben daar een beetje bang voor. Meestal is dat een slecht teken. Afwachten dus. Kensis is inmiddels in optie genomen. Helaas is mijn mailadres gehackt, en kan dus wel mail ontvangen maar niet versturen. Daarom is dit account verwijderd en is het nieuwe mailadres naar ons kittens@prittybritty.nl (ipv projoinbo@prittybritty.nl) Dus mocht je denken waarom ik niet antwoord, dan weten jullie nu hoe dat komt. Want het is voor mij heel gek om niet te reageren op mail. Dus het is geen onwil. Mocht je nog willen contacten met mij stuur dit dan via het nieuwe adres.


23 november: Inmiddels zijn we 3 dagen verder. En het gaat hartstikke goed met Emily en de kleintjes. Ze groeien lekker, en hebben het goed bij hun mama. Na alles wat er gebeurd is, is Emily zeer goed hersteld, en geniet ze volop van haar kittens.  De eerste foto's zijn te zien bij week 1.


De eerste dag: Vanmiddag is Emily bevallen van haar mooie kittens.  Veel vroeger dan wij hadden gedacht. Ze kwamen zeer vlotjes ter wereld. Helaas kwam de 5e dood ter wereld. Toen er na een paar uur toch nog een 6e kitten in bleek te zitten, die er maar niet eruit wilde komen, besloten we uiteindelijk om naar de dierenarts te gaan. Het was inmiddels nacht en het was kwart voor 2. Daar werd onmiddelijk besloten om een keizersnee uit te voeren. Helaas was het een groot en dood kitten, dat in de weg zat. Superbalen natuurlijk. Maar moeder en kittens doen het naar omstandigheden prima. Foto's volgen snel. De bevalling ging als volgt.


16.00u Kaylee- Brown Tabby poes van 88 gram

16.15u Kirsty- Blauw Tabby poes van 83 gram

16.30u karila- Blauw Tabby poes van 89 gram

17.00u Kensis- Blauwe kater van 101 gram 

TROTSE PAPA

Gio

OUR MODELS

See all our new baby's

TROTSE MAMA

Laika