Jazzlin en Mexx kittens

 Banjo Vince - Fawn kater

In optie

 Bobbi Lee - Lilac poes

In optie

 Baxter Jay Chuck- Blauw/wit kater

Gereserveerd

 Bibi Joyce Mila- Lilac/creme/wit poes

Gereserveerd

 Balou Cheri - Lilac/creme/wit poes

In optie

 Bowi Jane Talanji- Lilac/wit poes

Gereserveerd


Als jullie filmpjes willen ontvangen

Dan verstuur ik dat alleen via whatsapp. Gelieve mij niet te bellen op mijn

06-nummer.


Foto's van week tot week

Week 1

Week 2

Week 3

Week 4

Week 5

Week 6

Week 7

Week 8

Week 9

Week 10

Week 11

Week 12

Laatste week

Na de geboorte gunnen wij mama en haar kitten 2 á 3 weken rust. Vanaf die leeftijd mag u komen kijken. Met de nadruk op kijken. Na 3 ontwormingen, enting, een chip, en onze goede zorgen mag hij op de leeftijd van ± 12/15 weken ons huisje verlaten. Dit zal begin/half juli 2021. Samen met een gezonde dosis kattenkwaad, een tasje met informatie, dierenpaspoort, en een stamboom. En natuurlijk hopelijk met een berg positieve ervaringen.

Dagboek.......

14 mei: Gister kregen we bezoek voor Baxter Jay. Ze vonden hem helemaal geweldig. Net als de rest van de katten eigenlijk. Maar in het bijzonder Mexx en Jazzlin, de papa en mama van Baxter. Baxter is gereserveerd! Ze hadden ook al een nieuwe naam voor hem. Hij gaat Chuck heten. 


8 mei: Ja ja, en dan zijn ze al weer 3 weken oud. En wat gaat hun ontwikkeling snel. Scharrelen al wat rond, beginnen te spelen met elkaar. In elkaars pootjes bijten en zo. Dat hebben jullie gezien op het filmpje. Degene die geen filmpje hebben gezien, meld het even dan voeg ik jullie even toe aan whatsapp. Want dat is te leuk om te moeten missen. Vanmiddag kreeg Mila nog een bezoekje. Wat zijn ze verliefd op haar. Zo leuk. Dus die komt helemaal goed terecht. Voorlopig nog veilig bij mama en bij ons. Goed weekend allemaal. Nieuwe foto's bij week 4.


1 mei: Al weer 2 weekjes oud. De oogjes zijn allemaal open. Te zien op de foto's. En wat doen ze het goed. Heel tevreden allemaal. Groeien prima. Geen zorgen om deze 6. Het zijn echt plaatjes om te zien. Mexx heeft goed zijn best gedaan. Mooie combinatie met Jazzlin. Echt super. Heb ze weer even in de studio gelegd voor mooie foto's. Nu kan dat nog. Als ze wat beweeglijker worden wordt dat steeds lastiger, en zullen ze willen weglopen. hahaha. Maar ook daar heb ik een oplossing voor tegen die tijd. Fijn weekend allemaal. Nieuwe foto's bij week 3. Zolang er geen andere naam verschijnt, is het nog steeds hetzelfde kitten. 


24 april: Vandaag zijn deze moppies al weer een week oud. En het gaat heel goed met ze. Ze hebben het goed bij hun moeder. Banjo is bezig met het openen van zijn oogjes. kleine kiertjes zichtbaar. De anderen zullen ook wel beginnen denk ik. Om ze goed te kunnen laten zien hebben ze een bezoekje gebracht aan de ministudio. Bij de eerste foto staat de naam. Alle foto's die daarna volgen zijn hetzelfde kitten. Totdat er weer een naam bij staat. Ze zijn allemaal prachtig om te zien, mooie kleurtjes. We zijn trots op ze. Nieuwe foto's bij week 2.


22 april: Nu ook een nieuwe naam voor Bowi Jane. Ze gaat Talanji heten. 


20 april: Een nieuwe naam voor Bibi Joyce. Zij krijgt de naam Mila. Net als onze kleindochter. Superleuk.


18 april: Alles ziet er goed uit. De kittens waren vanochtend allemaal goed gegroeid. Dus van bijvoeren is hier geen sprake. Ook wel heel fijn. Want het is altijd toch best veel werk. Maar alles doen we met liefde en passie. Jazzlin ligt er heel tevreden bij. En dat is fijn om naar te kijken.

En wat zijn ze mooi allemaal. Superblij met dit mooie nestje.


17 april:  Afgelopen nacht is Jazzlin bevallen van 6 prachtige kittens. De eerste 2, net als haar moeder (Miya) in de kattenbak. Maar ze deed het keurig allemaal. Wat een mooi gevarieerd nestje. En ook flink aan het gewicht.  Nu maar hopen dat ze allemaal gezond mogen opgroeien. Alle kittens op voorhand al in optie. Foto's  bij week 1. De geboorte ging alsvolgt.


03.30u Banjo Vince - Fawn kater van 100 gram

03.45 Bobbi Lee - Lilac poes van 80 gram (kan nog Lilac/creme worden)

04.25u Baxter Jay - Blauw/wit kater van 90 gram

04.45u Bibi Joyce- Lilac/creme/wit poes van 115 gram

05.20u Balou Cheri - Lilac/creme/wit poes van 98 gram

05.40u Bowi Jane - Lilac/wit  poes van 97 gram 

OUR MODELS

See all our new baby's