Jazzlin en Laika's kittens

Jazzlin en Laika & Fabian's kittens

9 november 2020

Kitten van Jazzlin

Nouran - Blauwe poes

In optie

--------------------------

Kittens van Laika

Fayela - Blauwe poes

In optie

Fahjen - Lilac poes

In optie

Figaro - Lilac kater

In optie

 

Als jullie filmpjes willen ontvangen

Dan verstuur ik dat alleen via whatsapp. Gelieve mij niet te bellen op mijn

06-nummer.


Foto's van week tot week

Week 1

Week 2

Week 3

Week 4

Week 5

Week 6

Week 7

Week 8

Week 9

Week 10

Week 11

Week 12

Laatste week

Na de geboorte gunnen wij mama en haar kitten 2 á 3 weken rust. Vanaf die leeftijd mag u komen kijken. Met de nadruk op kijken. Na 3 ontwormingen, enting, een chip, en onze goede zorgen mag hij op de leeftijd van ± 13/15 weken ons huisje verlaten. Dit zal begin februari 2021. Samen met een gezonde dosis kattenkwaad, een tasje met informatie, dierenpaspoort, en een stamboom. En natuurlijk hopelijk met een berg positieve ervaringen.

Dagboek.......


23 november: En dan zijn deze lieve kleine muisjes al weer 2 weken oud. Oogjes en oortjes open. En dat zorgt ook meteen voor een nieuwe ontwikkeling. Het voorzichtig  kruipen. Het zitten, zij het wat wankel. Maar let maar op, vanaf nu gaat het snel. Wat zijn het alle 4 mooie kittens, nu al. Ze groeien lekker, hebben het dus goed bij hun 2 moeders. Jazzlin en Laika geven elkaar ook regelmatig een poetsbeurt. En dat is zo lief. Puur genieten zo bij elkaar. Ook is het tijd om af en toe wat filmpjes te maken. Dus jullie mogen jullie 06. nummer doorgeven. Als jullie tenminste bewegende beelden van dit 4-tal willen zien. Dat zijn jullie er toch een beetje bij. Nieuwe schattige foto's te zien bij week 3.


17 november: Nouran doet ook haar oogjes open, ze staan op een kiertje.  Ook bij Fayela zijn kleine gluurgaatjes te zien. Zo schattig. Jullie zullen dit gaan zien in een volgende fotoserie.


16 november: Vandaag 1 week oud. Het gaat heel goed met ze. Groeien lekker, en hebben het heerlijk bij hun 2 moeders. Er wordt goed voor ze gezorgd door beide mama's. En de mama's zijn ook zo lief voor elkaar. Echt super, die tolerantie en liede voor elkaar, en hun gezamelijke gezinnetje. Fahjen is de eerste die een piepklein gaat heeft, bij haar oogje. Ze zijn aan het opengaan. Dan zien ze er ook weer heel anders uit. Voor nu, lieve foto's van ze bij week 2.


11 november: Ze groeien nog steeds in een mooi tempo. Maar ja wat wil je ook als je 2 melkfabriekjes tot je beschikking hebt.  Het ziet er allemaal hoopvol uit. We duimen dat het zo blijft gaan met ze.


10 november:  Vanochtend allemaal gewogen, en allemaal lekker gegroeid. Dus dat gaat super. Wat ook super is, is dat de mama's het heel fijn hebben samen. Met hun koppies tegen elkaar en beide heel hard spinnend. Zo lief! Ze genieten samen van hun kroost. Dat is toch fijn.  Dat maakt ons ook gelukkig. De foto's staan klaar in het album van week 1. Gewoon de vetgedrukte week aanklikken. En zo doe ik elke maandag opnieuw een album plaatsen. Zo kunnen jullie een beetje volgen hoe het gaat met deze kleintjes.  Inmiddels staan alle kittens in optie. Niets is definitief totdat er een bezoekje is geweest en er is besloten om voor dit kitten te kiezen.


9 november:  Het uitstapje van Jazzlin (Jessy) 9 weken geleden heeft 1 kitten opgeleverd. Ze had een lange aanloop, want ze was zondag al wat onrustig. Maar vanochtend kwam dan eindelijk haar kind op de wereld. Die kwam achterstevoren, en had wat hulp nodig om op gang te komen. Maar uiteindelijk ging het goed ademen en ging het bij mama drinken. Helaas bleef het bij deze ene. Hopelijk groeit ze verder op als een gezond en mooi kitten. Omdat Laika ook is bevallen vandaag hebben we ze bij elkaar gelegd. Zodat kleine Nouran niet alleen zou opgroeien. Altijd fijn zo'n backup poes. Daarom plaatsen we alle berichtjes en foto's op 1 pagina, en dat is hier dus. Laika begon vanmiddag aan de bevalling.  In totaal 4 stuks. Helaas heeft de laatste te lang in het vlies gelegen, en was niet meer te redden. Heel spijtig.  Altijd rot dat dit gebeurd. We hopen natuurlijk dat deze 3 gezond mogen opgroeien. Foto's volgen snel bij week 1. De geboorte ging alsvolgt.


Jazzlin -09.30u Nouran - Blauwe poes van 115 gram

------------------------------------

Laika - 014.00u Fayela - Blauwe poes van 92 gram

15.30u Fahjen - Lilac poes van 100 gram

16.00u Figaro - Lilac kater van 97 gram

17.55u Fxxxxx - Point kitten 

OUR MODELS

See all our new baby's