Miya's kittens

Miya & Gio's kittens

15 juni 2020

 Sergio - Creme/witte kater

 In optie

 Sefora - Blauw/Creme/witte poes

 In optie

 Santana - Creme kater

 In optie

 Shima - Blauwe poes

 In optie

 Sary - Blauwe/witte poes

 In optie

 Steffy - Blauw/Creme poes

 In optie


Als jullie filmpjes willen ontvangen

Dan verstuur ik dat alleen via whatsapp. Gelieve mij niet te bellen op mijn

06-nummer.


Foto's van week tot week

Week 1

Week 2

Week 3

Week 4

Week 5

Week 6

Week 7

Week 8

Week 9

Week 10

Week 11

Week 12

Week 13

Laatste week

Na de geboorte gunnen wij mama en haar kitten 2 á 3 weken rust. Vanaf die leeftijd mag u komen kijken. Met de nadruk op kijken. Na 3 ontwormingen, enting, een chip, en onze goede zorgen mag hij op de leeftijd van ± 13/15 weken ons huisje verlaten. Dit zal half/eind september 2020. Samen met een gezonde dosis kattenkwaad, een tasje met informatie, dierenpaspoort, en een stamboom. En natuurlijk hopelijk met een berg positieve ervaringen.

Dagboek.......

7 juli: Ook Sary is in optie genomen. Ze komen binnenkort bij haar kijken.


6 juli: Vandaag 3 weken oud. En nu gaan ze hard. Ze stappen al lekker rond. En zijn elkaar aan het ontdekken. Steffy was zelfs al over het randje uit het nest geklommen. Toen ze daar aan de andere zat wist ze niet meer terug te komen, dus maar snel een trapje er tegenaan geschoven. Het zal niet zo lang meer duren of ze gaan er allemaal overheen. En dan wordt het tijd om ze te gaan verhuizen naar de kooi waar nu die van Savannah en Luana zitten. Want die ruimte is veel groter. Ze worden zo leuk allemaal. Ze zijn zo knap. Heerlijke bolletjes. Het is enorm genieten van dit kleine spul. Komende week zullen er een aantal visite gepland staan. Ben dan benieuwd hoe jullie ze in het echt vinden. Wij denken, nog veel leuker. Hahaha. Hier alvast een voorproefje op dit bezoek. Bekijk de foto's in het album van week 4.


29 juni:  2 weken oud. Alle oogjes zijn open. Dat hadden jullie ook al gezien op het filmpje. Ze beginnen wel steeds meer rond te kruipen. En ze kunnen al een beetje zitten. Hun oortjes zijn ook open, want als ik het deurtje opendoe beginnen ze te miauwen. Ook het flesje wat ze dagelijks krijgen accosiëren ze met het opengaan van het deurtje. Maar ik kom ook wel eens gewoon met ze knuffelen. Hahaha. Het zijn prachtige kittens om te zien. Kijk maar eens naar de foto's bij week 3.


24 juni: De oogjes van Sergio, Santana, en Steffy zijn ook aan het opengaan. Bij Sefora blijft alles nog dicht. Maar dat kan morgen zomaar anders zijn. Shima kijkt al pienter met beide oogjes open. Vanavond is ook Sefora in optie genomen. 


22 juni: Vandaag zijn ze 1 week oud. Ze zijn lekker gegroeid. En Shima doet zelfs al 1 oogje bijna open. Zal niet lang meer duren voordat de rest volgt. Het gaat dus heel erg goed met ze. Geen zorgen om dit zestal.  Nieuwe foto's van deze beauty's bij week 2.


18 juni: Ja we zijn weer online. Nu maar hopen dat alle duizenden foto's niet verloren zijn gegaan. Met de kittens gaat het erg goed. Groeien lekker.


17 juni: Omdat mijn computer is overleden kan ik even geen mail beantwoorden hopelijk is alles weer snel hersteld. Kan dus ook geen foto's plaatsen.  Want die stonden allemaal op die andere pc. Hoop dat ik niet alle bestanden kwijt ben.


16 juni: Vanochtend allemaal gewogen, en allemaal gegroeid. Het gaat super met mama en haar kroost. Steffy leek wel een blauw/creme, maar dat was vanochtend bij schemer. Nu keek ik vanmiddag en zag het in daglicht toch beter. Ze is inderdaad blauw/creme. Want ze heeft een creme streep over de helft van haar neus. Zo leuk.


15 juni:  Miya is vannacht bevallen van 6 prachtige kittens. In alle rust en lekker vlot waren ze  in een tijdsbestek van iets meer dan 2 uur allemaal geboren. Het is weer een heerlijk gevarieerd nestje. Miya is apetrots, en wij ook. Omdat er zoveel vraag is naar kittens, en de optie's heel snel gaan, is het mij onmogelijk om te wachten op antwoord. Dit gaat dus gewoon wie het eerst komt.....Anders is het niet te doen. Nu maar hopen dat ze allemaal gezond mogen opgroeien, want op 1 na zijn alle kittens in optie. Gekkenhuis. hahaha. Foto's  bij week 1. De geboorte ging alsvolgt.


03.55u Sergio - Creme/witte kater van 110 gram

04.15u Sefora - Blauw/Creme/witte poes van 100 gram

04.25u Santana - Creme kater van 95 gram

04.30u Shima - Blauwe poes van 87 gram

04.59u Sary - Blauwe/witte poes van 105 gram

06.00u Steffy - Blauwe  poes van 92 gram 

OUR MODELS

See all our new baby's