Miya en Gio's kittens

Morgan Mae - Blauw/Creme poes

In optie

Marly Maliha- Blauw/Creme/witte poes

Gereserveerd

 Maru Malone Moshi - Creme/wit kater

In optie

 Maison Miles -Creme/wit kater

Gereserveerd

 Mayra Mellow Rosy - Blauw/witte poes

Gereserveerd

 Mimi Monchou - Blauw/Creme poes

In optie


Als jullie filmpjes willen ontvangen

Dan verstuur ik dat alleen via whatsapp. Gelieve mij niet te bellen op mijn

06-nummer.


Foto's van week tot week

Week 1

Week 2

Week 3

Week 4

Week 5

Week 6

Week 7

Week 8

Week 9

Week 10

Week 11

Week 12

Laatste week

Na de geboorte gunnen wij mama en haar kitten 2 á 3 weken rust. Vanaf die leeftijd mag u komen kijken. Met de nadruk op kijken. Na 3 ontwormingen, enting, een chip, en onze goede zorgen mag hij op de leeftijd van ± 12/15 weken ons huisje verlaten. Dit zal begin/half juli 2021. Samen met een gezonde dosis kattenkwaad, een tasje met informatie, dierenpaspoort, en een stamboom. En natuurlijk hopelijk met een berg positieve ervaringen.

Dagboek.......


11 mei: 4 weken oud. En dat betekend grote stappen in hun ontwikkeling. Van wankele stapjes, gaat het nu stukken beter. Spelen heel leuk al met elkaar. En na het flesje heerlijk wassen en spinnen. Zo superschattig om te zien. Het fanatieke spel rondom het flesje geven, is een constant gevecht, wie er het eerste bij is. Ze willen allemaal zo graag. En dat is natuurlijk heel aandoenlijk, maar ook grappig tegelijk. Op de foto's is te zien, wat er aan vooraf gaat, aan het flesje geven. Met z'n allen bij het deurtje om het hardst schreeuwen. Want oh, stel je voor dat ik gewoon voorbij loop, zonder hier aandacht aan te schenken. Haha. De boefjes. Ze klimmen dan op mijn hand, en in mijn arm. Die inmiddels vol staat met krassen van hun scherpe nageltjes. Maar alles voor het goed doel, en ik doe het graag. Ik doe alles voor ze. Het feit dat ze daarna enorm tevreden gaan zitten wassen, geeft me zoveel voldoening, dat ik daar intens gelukkig van wordt. Straks als ze zelfstandig gaan eten, zal ik dit vreselijk gaan missen. Want dan doen ze alles zelf. Maar dan komt er weer wat anders voor terug, hun dankbaarheid. Ah zo lief. Nou ja, genoeg lofzang. Er staan weer nieuwe foto's van ze bij de nieuwe week. Week 5 al weer.


4 mei: Al weer 3 weken oud. En wat gaan ze lekker. Zijn lekker aktief aan het worden. Stappen al wat rond, en weten hun stembandjes goed te gebruiken. Ook zijn ze elkaar aan het ontdekken. En ze kunnen al lekker luid spinnen. Ze zijn superlief. En het flesje gaat nog graag naar binnen. Dus goeie eetlust. Nieuwe foto's van ze bij week 4.


2 mei: Vanmiddag kwam er bezoek voor Mayra. Ze vonden haar erg leuk. Ze hadden zelfs al een naam voor haar. Ze gaat voortaan Rosy heten. 


1 mei: Er kwam een nieuwe naam voor Maru Malone. Hij gaat voortaan Moshi heten. Vanmiddag kwamen ze ook Marly Maliha en  Maison Miles bezoeken. Ze vonden ze heel erg leuk. Beide kittens zijn dan ook gereserveerd.


27 april: 2 weken oud vandaag. Alle oogjes open. Al hebben sommige wat moeite om ze open te houden. Zitten sóchtends een beetje dicht. Beetje masseren en zalf er in. Het groeien van de kittens gaat nog niet zo hard als dat we graag zouden willen. Miya produceert daar te weinig melk voor. Daarom krijgen ze buiten de 2x daags een flesje, nu eentje extra per dag.  En verder doen ze het goed hoor. Ze zijn best wel beweeglijk. Het buikschuiven heeft plaats gemaakt voor tijgeren. Ze kunnen hun koppie al goed oprichten. Zodra ze me horen, jaja ook hun oortjes zijn open, schreeuwen ze om het hardst. Ook zie je dat op de foto's terug, bekkies open, want ze hebben honger. En omdat ik ze dus die fles geef weten ze dat maar al te goed. Hierdoor worden ze ook lekker sociaal en raken ze snel gewend aan ons. Over een week of 2 gaan ze over op natvoer, dus hopelijk groeien ze dan wat sneller en hoef ik me wat minder in te zetten voor ze. Niet dat ik dat erg vind hoor, alles met liefde. Maar het is wel tijdrovend, vooral als je sóchtends ook nog naar je werk moet op tijd. Daarom ga ik er ook wat eerder uit dan gebruikelijk om dit allemaal op tijd te kunnen doen.  Na het flesje is het zo fijn om ze te horen spinnen van genot. Ze zijn dan zo tevreden. prrrrr prrrrr. Zo lief. Nieuwe week betekend nieuwe foto's. Te zien bij week 3. Ohja en er kunnen afspraken gemaakt worden om te komen "kijken". Vanaf weekend  1/2 en 8/9 Mei. Met nadruk op kijken. Volgende keer mogen jullie ook aanraken. Laat maar weten, dan kan ik een verdeling maken. Niet allemaal tegelijk of teveel op één dag. En de coronaregels in acht nemend niet meer dan 2 volwassenen per bezoek. Voor filmpjes graag jullie mobiele nummer even doorgeven. Nu er wat meer beweging in komt is dat natuurlijk ook wel leuk.


22 april: De oogjes zijn aan het opengaan. Van bijna allemaal. Maru en Marly hebben ze nu helemaal open.  Bij de andere zijn ze op de helft. Volgende serie foto's zullen jullie het zien.


20 april: Vandaag zijn de kittens van Miya 1 week oud. Het gaat goed met ze. Groeien lekker. En Miya is in en in tevreden. Maru had vanochtend 1 oog helemaal open en de andere op een kier. Ook bij de andere zie ik gluurgaatjes. Zo schattig. Zien ze er straks al weer zo anders uit met hun oogjes open. Vanmiddag mochten ze even in de mini fotostudio. Zodat jullie goed kunnen zien hoe ze er uit zien.  Ze passen gemakkelijk op een hand.  Maar zullen nu hard verder groeien. Ze krijgen nog steeds het flesje. En dat houden we nog wel even zo. Nieuwe foto's bij week 2. 


18 april: Inmiddels groeien de kittens goed. Wel krijgen ze nog een paar keer daags een flesje van mij. En dat willen ze erg graag. Zodra ze ruiken dat ik in de buurt ben dan worden ze hyper. Omdat ze weten wat er komen gaat. Haha  Dus ik denk wel dat dit blijvertjes zijn. Miya is ook heel tevreden en relaxed. Het is een prachtig nestje. We kijken vol trots naar ze.


15 april: Waren ze de eerste dag niet gegroeid en zelfs afgevallen. Ben ik begonnen met bijvoeren met een flesje. Nou dat ging er wel in. Miya zit nu aan de geitenmelk. En vanochtend waren ze allemaal gegroeid. Dus dat is zeer positief. Wel weer extra werk voor ons, maar we doen het met liefde. Die kleine hummels. Ze zijn zo leuk.


13 april: Zoals verwacht zijn alle kittens vrij snel allemaal in optie genomen. En dat is natuurlijk mooi, maar die eerste week vinden wij voor de kittens altijd erg spannend. Er kan nog van alles mis gaan. Dus we zijn altijd gematigd enthousiast. Eerst maar eens die eerste nacht doorkomen. En goed groeien. Dus alles onder voorbehoud. Zodra de oogjes open gaan met een dag of 10 kunnen we een beetje gerust ademhalen. Dus allemaal duimen dat het goed blijft gaan. Ook heb ik nog even wat foto's toegevoegd aan het album van week 1. Zo zal dat elke week op dinsdag worden geupdate met een verhaaltje en nieuwe foto's bij een nieuwe week. Tenzij er tussendoor iets te melden valt. Fingers crossed!


13 april:  Jaaaaaaaaaa daar zijn ze dan. Miya is vannacht bevallen van 6 prachtige kittens. In alle rust en lekker vlot waren ze er. De eerste 2 waren in de kattenbak geboren. Omdat we er toen niet bij waren. Want toen Joost naar bed ging rond 1 uur was ze eigenlijk nog rustig. Toen ik om half 3 vannacht bij haar ging kijken, was de 2e net geboren. Zo snel kan dat dus gaan. Het is weer een heerlijk gevarieerd nestje. Miya is apetrots, en wij ook. Morgan Mae leek eerst helemaal blauw, maar nadat ze was opgedroogd zag ik toch een creme streep midden op haar koppie. Maison Miles heeft iets meer wit dan Maru Malone. En Mimi Monchou is heel duidelijk blauw met creme. Zo leuk zijn ze. Omdat er zoveel vraag is naar kittens,  heb ik liever dat jullie mij mailen. Dan kan ik die op mijn eigen moment rustig beantwoorden. Dit gaat dus gewoon wie het eerst komt.....Anders is het niet te doen. Dus wees niet boos, er komen tenslotte nog meer kittens aan. Dus wie weet volgende nestje meer geluk.

Nu maar hopen dat ze allemaal gezond mogen opgroeien. Foto's  bij week 1. De geboorte ging alsvolgt.


02.15u Morgan Mae - Blauw/Creme poes van 98 gram

02.30u Marly Maliha - Blauw/Creme/witte poes van 89 gram

04.55u Maru Malone - Creme/wit kater van 114 gram

05.15u Maison Miles -Creme/wit kater van 116 gram

05.45u Mayra Mellow- Blauw/witte poes van 101 gram

06.20u Mimi Monchou - Blauw/creme  poes van 106 gram 

OUR MODELS

See all our new baby's