Miya en Gio's kittens

Morgan Mae - Blauw/Creme poes

Gereserveerd

Marly Maliha- Blauw/Creme/witte poes

Gereserveerd

 Maru Malone Lio - Creme/wit kater

Gereserveerd

 Maison Miles -Creme/wit kater

Gereserveerd

 Mayra Mellow Rosy - Blauw/witte poes

Gereserveerd

 Mimi Monchou - Blauw/Creme poes

Gereserveerd


Als jullie filmpjes willen ontvangen

Dan verstuur ik dat alleen via whatsapp. Gelieve mij niet te bellen op mijn

06-nummer.


Na de geboorte gunnen wij mama en haar kitten 2 á 3 weken rust. Vanaf die leeftijd mag u komen kijken. Met de nadruk op kijken. Na 3 ontwormingen, enting, een chip, en onze goede zorgen mag hij op de leeftijd van ± 12/15 weken ons huisje verlaten. Dit zal begin/half juli 2021. Samen met een gezonde dosis kattenkwaad, een tasje met informatie, dierenpaspoort, en een stamboom. En natuurlijk hopelijk met een berg positieve ervaringen.

Dagboek.......


14 juli: Hierbij nog even een update. Nu alle kittens bijna zijn verhuisd, op Morgan na, had ik nog wat foto's op mijn camrea staan. Die mogen jullie niet missen. Voor zo wat ik allemaal gehoord heb, gaat het allemaal naar wens in het nieuwe huis.  En heb ik de eerste foto's en filmpjes al ontvangen. Superleuk. Geniet er van, want voor je het weet zijn ze volwassen. Voor de foto's klik HIER.


8 Juli: Hierbij even een update. De kittens zijn afgelopen dinsdag allemaal geprikt en gechipt. Alles was pico bello in orde. Supergezond allemaal. Nu was het even afwachten of het allemaal goed zou blijven gaan na de enting. En nu 48 uur later denk ik dat er geen spoortje van een reaktie is. Dus wat ons betreft kunnen de kittens verhuizen vanaf komend weekend. Dus kom maar op met die afspraken. Enne een weekje later mag ook hoor. Geen probleem.


6 juli: Vandaag zijn ze 12 weken oud. En het was vandaag ook zover dat de dierenarts langskwam om alle kittens te enten, chippen en te controleren. Hij kon werkelijks niets vinden wat verontrustend was. Alles was dik in orde. Een dikke pluim voor alle kittens. Als ze geen last krijgen van de enting, mogen ze snel verhuizen. Maar we zijn voorzichtig en wachten het nog even af. Meestal binnen 24 uur wel aantoonbaar. Daar ga ik jullie van op de hoogte houden. Ook wij moeten ons voorbereiden op het uitvliegen van de kittens. En hebben nog het een en ander klaar te zetten voor hun vertrek. We willen ons nog niet vastpinnen op een datum. Ze zijn kerngezond, dus hopelijk valt het allemaal reuze mee. En kan ik jullie snel melden dat ze mogen verhuizen. Nieuwe en laatste foto's van ze bij de laatste week in deze reeks. 


2 juli: Er kwam een nieuwe naam voor Maru. Hij gaat voortaan Lio heten. Ook kreeg Maison vanavond nog visite. Zijn naam blijft gewoon Maison. Er is heerlijk met die boef gespeeld. En hij is genoeg keer op de foto gegaan.


29 juni: Vandaag zijn we bij week 12 beland, 11 weken oud dus. De enting voor alle kittens staat gepland voor komende dinsdagmiddag. En als dat allemaal goed gaat, dan kunnen ze daarna langzaamaan allemaal uitvliegen. Maar voorlopig nog even hier. Morgan en Bobbi Lee (van Jazzlin) Blijven hier 2 weken langer ivm vakantie van hun nieuwe eigenaren. Anders zaten ze meteen alleen. Dan liever wat langer hier. Alles gaat nog steeds goed met ze. Zijn gezond, en levenslustig. En kunnen heel lief met elkaar slapen, maar eenmaal wakker, dan kunnen ze ook druk zijn. Maar onwijs leuk om te zien hoe heerlijk ze rondrennen. Dat is echt genieten. Druk druk druk dat wel, maar we doen het graag. Nieuwe foto's van deze schatjes bij week 12.


22 juni: 10 weken al weer. Wat gaat het super. Lekker klieren met elkaar, en overal nieuwsgierig op af. Als alles goed gaat dat krijgen ze binnenkort hun enting. (met 11+ weken) Eens kijken of dat allemaal gaat lukken. Als de dierenarts hier komt, want anders gaan we wel met heel veel die kant op. Dit is net even makkelijker. Laten we duimen dat ze er niet al te last van krijgen. Er gaan er dan wel in 1x 14 stuks ingeent worden. Nou ja we zullen zien. Tot nu toe gaat alles z'n gangetje. Leuk vermaak met elkaar. Vaak ligt alles bij elkaar, en het is dan een kluwen van kittens....haha. Superschattig om te zien. Afgelopen week kreeg Maru ook nog even visite. En wat is ie weer vaak op de foto gegaan. En wat vonden ze hem toch leuk. De andere kittens natuurlijk ook, maar Maru in het bijzonder. Nieuwe foto's van ze bij week 11.


15 juni: Vandaag 9 weken oud. Afgelopen weekend kregen Marly en Arunya (van Sidra) Nog een bezoekje. Eerst een beetje afwachtend, maar later is er heerlijk met ze gespeeld. Echt superleuk. Deze 2 dametjes blijven gezellig bij elkaar. Nieuwe naam voor Marly is, poes Marly. Dus blijft hetzelfde.  Inmiddels zijn de meeste poezen wel aan ze gewend. Op een enkeling na. Maar dat gaat verder hartstikke goed. Ze drinken bij willekeurige moeders. Net wie zich beschikbaar stelt. Lekker makkelijk he. Altijd wel 1 moeder die je laat drinken. Dus alles gaat door elkaar. Kortom heel gezellig allemaal. Superlief met elkaar. Nieuwe foto's van ze bij week 10.


8 juni: 8 weken oud vandaag. En weer is hun wereld wat groter geworden. Want ze mochten afgelopen weekend helemaal los.  Er kwam afgelopen weekend ook nog visite voor Mimi. Ze was wat verlegen, want ja, ze kent ze niet. Later was er toch nog een moment van lekker spelen en in de camera kijken voor een paar foto's en filmpjes. Dus ja, dat was wel even leuk. Ze is dan ook gereserveerd. Verder gaat het allemaal hun gangetje. Ze vinden de ruimte echt te gek, en ze doen dan ook best gek haha. Ze rennen als gekken achter elkaar aan. En je moet dus uitkijken waar je loopt, want een ongeluk zit in een klein hoekje. Het zijn zulke leuke lieve kittens. Die ook al heel hard kunnen spinnen. Nieuwe foto's bij week 9.


1 juni: 7 weken oud. Afgelopen zaterdag was het zover. We lieten ze los over de vloer. Na wat aftastende momenten, gingen ze in de race-stand. Wat een heerlijkheid om ze zo te zien rennen. Echt superleuk. Alles ontdekken, besnuffelen, en in volle vaart genieten.  Trappetje op, trappetje af. Maar dat gaat vaak nog verkeerd. Boem ineens onderaan de trap. Gelukkig is het huisje niet zo hoog, dus de val niet zo ernstig. Leermomentje voor ze. Verder gaat het lekker z'n gangetje. Alleen in de nacht vertoeven ze nog in de kooi, de rest van de dag lekker los. Nieuwe foto's bij week 8. Kijk en geniet. 


25 mei: 6 weken vandaag. Bijna tijd om over de vloer te gaan rennen. Van de week maar eens kijken of dat gaat lukken. Is natuurlijk weer superspannend, voor hun en ook voor ons.  Ze gaan lekker. Eten als dijkers. Ze zijn goed zindelijk. Dus ook dat gaat allemaal prima en volgens schema. De dames Arunya en Aica dartelen vrolijk mee met de meute.  Dat gaat ook zo lekker. Flesje doen we niet meer, omdat ze nu de melk zelfstandig van de schaal kunnen drinken. Geeft wat meer lucht in de planning. Nieuwe foto's van ze bij week 7.


22 mei: Afgelopen donderdagavond kwamen 2 enthousiaste dames op bezoek bij de kittens. Maru heeft hun hart gestolen. Net als alle andere katten trouwens. Ze zijn in de wolken met die kleine man. Hij is dan ook gereserveerd.


18 mei: Vandaag zijn ze 5 weken oud. Gaan al zelfstandig op de kattenbak. Eten en drinken al van een schaaltje. Maar Rosy vind dat nog een beetje spannend. Die jengelt het liefst  nog om de fles. Morgan blijft het langst in het schaaltje staan, en likt net zo lang totdat alles op is. En dan heeft ze schijt aan tafelmanieren, haha. Alles zit dan onder de smurrie van het natvoer. De mannen vinden het ook wel lekker, maar die fles vult het maagje wat sneller, dus klimmen ze ook graag voor een slokje kittenmelk heerlijk in mijn arm. Marly eet en drinkt haar buikje tonnetje rond. Geen gezicht zo'n kitten met zo'n dikke buike....hihi. Mimi is het snelst verzadigd. Ze eet wat van het bordje, en drinkt een beetje kittenmelk. Maar verder groeit ze prima hoor. Dus geen zorg, ze krijgt genoeg binnen. Ze kunnen al lekker rennen, en krijgen af en toe bezoek van de kittens van Sidra. Want die zijn tenslotte maar met z'n tweetjes. En dat gaat fantastisch met elkaar. Lekker ravotten. Zo leuk om te zien. Kortom, een genot om naar ze te kijken. Weer neiuwe foto's van ze bij de nieuwe week, en dat is week 6.


16 mei: Vanmiddag kwamen ze kijken naar Morgan Mae en Bobbi Lee van Jazzlin. Ze hebben voor beide dames gekozen. Ze blijven dus gezellig bij elkaar. Altijd leuk. Ze gaan nog brainstormen over namen voor deze dames. Maar dat komt vast goed.


11 mei: 4 weken oud. En dat betekend grote stappen in hun ontwikkeling. Van wankele stapjes, gaat het nu stukken beter. Spelen heel leuk al met elkaar. En na het flesje heerlijk wassen en spinnen. Zo superschattig om te zien. Het fanatieke spel rondom het flesje geven, is een constant gevecht, wie er het eerste bij is. Ze willen allemaal zo graag. En dat is natuurlijk heel aandoenlijk, maar ook grappig tegelijk. Op de foto's is te zien, wat er aan vooraf gaat, aan het flesje geven. Met z'n allen bij het deurtje om het hardst schreeuwen. Want oh, stel je voor dat ik gewoon voorbij loop, zonder hier aandacht aan te schenken. Haha. De boefjes. Ze klimmen dan op mijn hand, en in mijn arm. Die inmiddels vol staat met krassen van hun scherpe nageltjes. Maar alles voor het goed doel, en ik doe het graag. Ik doe alles voor ze. Het feit dat ze daarna enorm tevreden gaan zitten wassen, geeft me zoveel voldoening, dat ik daar intens gelukkig van wordt. Straks als ze zelfstandig gaan eten, zal ik dit vreselijk gaan missen. Want dan doen ze alles zelf. Maar dan komt er weer wat anders voor terug, hun dankbaarheid. Ah zo lief. Nou ja, genoeg lofzang. Er staan weer nieuwe foto's van ze bij de nieuwe week. Week 5 al weer.


4 mei: Al weer 3 weken oud. En wat gaan ze lekker. Zijn lekker aktief aan het worden. Stappen al wat rond, en weten hun stembandjes goed te gebruiken. Ook zijn ze elkaar aan het ontdekken. En ze kunnen al lekker luid spinnen. Ze zijn superlief. En het flesje gaat nog graag naar binnen. Dus goeie eetlust. Nieuwe foto's van ze bij week 4.


2 mei: Vanmiddag kwam er bezoek voor Mayra. Ze vonden haar erg leuk. Ze hadden zelfs al een naam voor haar. Ze gaat voortaan Rosy heten. 


1 mei: Vanmiddag kwamen ze voor Marly Maliha en  Maison Miles bezoeken. Ze vonden ze heel erg leuk. Beide kittens zijn dan ook gereserveerd.


27 april: 2 weken oud vandaag. Alle oogjes open. Al hebben sommige wat moeite om ze open te houden. Zitten sóchtends een beetje dicht. Beetje masseren en zalf er in. Het groeien van de kittens gaat nog niet zo hard als dat we graag zouden willen. Miya produceert daar te weinig melk voor. Daarom krijgen ze buiten de 2x daags een flesje, nu eentje extra per dag.  En verder doen ze het goed hoor. Ze zijn best wel beweeglijk. Het buikschuiven heeft plaats gemaakt voor tijgeren. Ze kunnen hun koppie al goed oprichten. Zodra ze me horen, jaja ook hun oortjes zijn open, schreeuwen ze om het hardst. Ook zie je dat op de foto's terug, bekkies open, want ze hebben honger. En omdat ik ze dus die fles geef weten ze dat maar al te goed. Hierdoor worden ze ook lekker sociaal en raken ze snel gewend aan ons. Over een week of 2 gaan ze over op natvoer, dus hopelijk groeien ze dan wat sneller en hoef ik me wat minder in te zetten voor ze. Niet dat ik dat erg vind hoor, alles met liefde. Maar het is wel tijdrovend, vooral als je sóchtends ook nog naar je werk moet op tijd. Daarom ga ik er ook wat eerder uit dan gebruikelijk om dit allemaal op tijd te kunnen doen.  Na het flesje is het zo fijn om ze te horen spinnen van genot. Ze zijn dan zo tevreden. prrrrr prrrrr. Zo lief. Nieuwe week betekend nieuwe foto's. Te zien bij week 3. Ohja en er kunnen afspraken gemaakt worden om te komen "kijken". Vanaf weekend  1/2 en 8/9 Mei. Met nadruk op kijken. Volgende keer mogen jullie ook aanraken. Laat maar weten, dan kan ik een verdeling maken. Niet allemaal tegelijk of teveel op één dag. En de coronaregels in acht nemend niet meer dan 2 volwassenen per bezoek. Voor filmpjes graag jullie mobiele nummer even doorgeven. Nu er wat meer beweging in komt is dat natuurlijk ook wel leuk.


22 april: De oogjes zijn aan het opengaan. Van bijna allemaal. Maru en Marly hebben ze nu helemaal open.  Bij de andere zijn ze op de helft. Volgende serie foto's zullen jullie het zien.


20 april: Vandaag zijn de kittens van Miya 1 week oud. Het gaat goed met ze. Groeien lekker. En Miya is in en in tevreden. Maru had vanochtend 1 oog helemaal open en de andere op een kier. Ook bij de andere zie ik gluurgaatjes. Zo schattig. Zien ze er straks al weer zo anders uit met hun oogjes open. Vanmiddag mochten ze even in de mini fotostudio. Zodat jullie goed kunnen zien hoe ze er uit zien.  Ze passen gemakkelijk op een hand.  Maar zullen nu hard verder groeien. Ze krijgen nog steeds het flesje. En dat houden we nog wel even zo. Nieuwe foto's bij week 2. 


18 april: Inmiddels groeien de kittens goed. Wel krijgen ze nog een paar keer daags een flesje van mij. En dat willen ze erg graag. Zodra ze ruiken dat ik in de buurt ben dan worden ze hyper. Omdat ze weten wat er komen gaat. Haha  Dus ik denk wel dat dit blijvertjes zijn. Miya is ook heel tevreden en relaxed. Het is een prachtig nestje. We kijken vol trots naar ze.


15 april: Waren ze de eerste dag niet gegroeid en zelfs afgevallen. Ben ik begonnen met bijvoeren met een flesje. Nou dat ging er wel in. Miya zit nu aan de geitenmelk. En vanochtend waren ze allemaal gegroeid. Dus dat is zeer positief. Wel weer extra werk voor ons, maar we doen het met liefde. Die kleine hummels. Ze zijn zo leuk.


13 april: Zoals verwacht zijn alle kittens vrij snel allemaal in optie genomen. En dat is natuurlijk mooi, maar die eerste week vinden wij voor de kittens altijd erg spannend. Er kan nog van alles mis gaan. Dus we zijn altijd gematigd enthousiast. Eerst maar eens die eerste nacht doorkomen. En goed groeien. Dus alles onder voorbehoud. Zodra de oogjes open gaan met een dag of 10 kunnen we een beetje gerust ademhalen. Dus allemaal duimen dat het goed blijft gaan. Ook heb ik nog even wat foto's toegevoegd aan het album van week 1. Zo zal dat elke week op dinsdag worden geupdate met een verhaaltje en nieuwe foto's bij een nieuwe week. Tenzij er tussendoor iets te melden valt. Fingers crossed!


13 april:  Jaaaaaaaaaa daar zijn ze dan. Miya is vannacht bevallen van 6 prachtige kittens. In alle rust en lekker vlot waren ze er. De eerste 2 waren in de kattenbak geboren. Omdat we er toen niet bij waren. Want toen Joost naar bed ging rond 1 uur was ze eigenlijk nog rustig. Toen ik om half 3 vannacht bij haar ging kijken, was de 2e net geboren. Zo snel kan dat dus gaan. Het is weer een heerlijk gevarieerd nestje. Miya is apetrots, en wij ook. Morgan Mae leek eerst helemaal blauw, maar nadat ze was opgedroogd zag ik toch een creme streep midden op haar koppie. Maison Miles heeft iets meer wit dan Maru Malone. En Mimi Monchou is heel duidelijk blauw met creme. Zo leuk zijn ze. Omdat er zoveel vraag is naar kittens,  heb ik liever dat jullie mij mailen. Dan kan ik die op mijn eigen moment rustig beantwoorden. Dit gaat dus gewoon wie het eerst komt.....Anders is het niet te doen. Dus wees niet boos, er komen tenslotte nog meer kittens aan. Dus wie weet volgende nestje meer geluk.

Nu maar hopen dat ze allemaal gezond mogen opgroeien. Foto's  bij week 1. De geboorte ging alsvolgt.


02.15u Morgan Mae - Blauw/Creme poes van 98 gram

02.30u Marly Maliha - Blauw/Creme/witte poes van 89 gram

04.55u Maru Malone - Creme/wit kater van 114 gram

05.15u Maison Miles -Creme/wit kater van 116 gram

05.45u Mayra Mellow- Blauw/witte poes van 101 gram

06.20u Mimi Monchou - Blauw/creme  poes van 106 gram 

OUR MODELS

See all our new baby's