Miya's kittens

Hugo-Blauwe kater

In optie

Harris-Creme kater

In optie

Hailey-Blauwe poes

In optie

Howard-Creme/witte kater

Beschikbaar

 Als jullie filmpjes willen ontvangen

Dan verstuur ik dat alleen via whatsapp. Gelieve mij niet te bellen op mijn

06-nummer. IVM werk. Dus alleen appen.


Foto's van week tot week

Week 1

Week 2

Week 3

Week 4

Week 5

Week 6

Week 7

Week 8

Week 9

Week 10

Week 11

Week 12

Laatste week

Na de geboorte gunnen wij mama en haar kittens 2 á 3 weken rust. Vanaf die leeftijd mag u komen kijken. Met de nadruk op kijken. Na 3 ontwormingen, enting, een chip, en onze goede zorgen mag hij op de leeftijd van ± 12/15 weken ons huisje verlaten. Dit zal zijn half/eind juli 2022. Samen met een gezonde dosis kattenkwaad, een tasje met informatie, dierenpaspoort, en een stamboom. En natuurlijk hopelijk met een berg positieve ervaringen.

Dagboek.......18 mei: 3 weekjes al weer. En hun ontwikkeling is in een stroomversnelling gekomen. Ze stappen al aardig rond, hebben elkaar ontdekt, en het speelgoed. Zo onwijs leuk om te zien. Dit verveeld nooit. Ook al fokken we al meer dan 33 jaar. Dit blijven mooie momenten. En zolang we er allebei nog zo van genieten, gaan we nog niet met pensioen. We hebben nog steeds onze vrijheid er voor over. Want al met al is het een best intensieve hobby. Maar alles met liefde. Ook voor de kleine ukkies. Volop genieten van die heerlijke kroelers. Nieuwe foto's bij week 4.


12 mei: Een dagje later dan de bedoeling was. Maar ze zijn 2 weken oud nu. Alles verloopt super. Ze beginnen al een beetje wat rechterop te zitten. Reageren op onze stemmen. En ze zijn supermooi om te zien. De wekelijkse fotoshoot laat zien dat ze al best gegroeid zijn. Oogjes alert in de rondte te kijken. Bekjes die opengaan en piepen als de sessie te lang duurt. Ahhhgossie, weer gauw terug naar mama. Nieuwe foto's bij week 3.


4 mei± We zijn al weer een weekje verder. 1 week oud zijn ze. Alles gaat lekker. Ze groeien goed. De oogjes zijn aan het opengaan. Howard heeft ze bijna al helemaal open. Op de foto´s is goed te zien dat er een kiertje ontstaat in de ooghoeken. Altijd superschattig om te zien. Op de foto´s waar de kittens alleen op staan, staat alleen op de eerste foto hun naam. Zolang er geen nieuwe naam staat, is het nog steeds het zelfde kitten. De optie op Hugo heeft geresulteerd dat ook zijn broertje Harris met hem mee mag verhuizen. Altijd leuk als er 2 uit 1 nest samen blijven.

Nieuwe foto´s dus bij week 2.


27 april: Miya is op het eind van deze koningsdag bevallen van 4 prachtige kittens.   Alles ging vlot en rustig. We hopen weer van ze te gaan genieten de komende tijd. De foto's staan inmiddels in het album van de eerste week.


21.25u Hugo - Blauwe kater van  101 gram

   21.35u Harris- Creme kater van 92 gram

22.10u Hailey- Blauwe poes van 106 gram

23.00u Howard- Creme/witte kater van 103 gram


 

OUR MODELS

See all our new baby's