Rowena's kitten

Rowena & Gio's kitten

15 maart 2020

Roan-Zwarte kater

BeschikbaarAls jullie filmpjes willen ontvangen

Dan verstuur ik dat alleen via whatsapp. Gelieve mij niet te bellen op mijn

06-nummer.


Foto's van week tot week

Week 1

Week 2

Week 3

Week 4

Week 5

Week 6

Week 7

Week 8

Week 9

Week 10

Week 11

Week 12

Week 13

Laatste week

Na de geboorte gunnen wij mama en haar kitten 2 á 3 weken rust. Vanaf die leeftijd mag u komen kijken. Met de nadruk op kijken. Na 3 ontwormingen, enting, een chip, en onze goede zorgen mag hij op de leeftijd van ± 13/15 weken ons huisje verlaten. Dit zal zijn half juni 2020. Samen met een gezonde dosis kattenkwaad, een tasje met informatie, dierenpaspoort, en een stamboom. En natuurlijk hopelijk met een berg positieve ervaringen.

Dagboek.......


5 april: 3 weken oud vandaag. En wat gaat hij lekker. Stapt lekker rond, en begint al te spelen met mijn vingers. Hij kruipt op mijn hand, en als ik dan heerlijk met hem kroel, dan spint hij heel zachtjes. Zo lief. Hij weegt inmiddels 380 gram. Dus hij heeft het goed bij zijn mama. Nu we niet of nauwelijks kittens hebben, werd het eens tijd om even alles na te lopen. Nieuwe kitrandjes, likje verf hier en daar. Soort van kleine renovatie. Alles is weer lekker opgeknapt en fris voor de komende nestjes. Zo kan Roan straks weer heerlijk rondscharrelen over de vloer. En is alles weer netjes en veilig voor hem. Voor nu ligt hij nog knus bij zijn mama. En gaat hij over een week of 3 de ruimte verkennen. Nieuwe foto's bij week 4.


29 maart: Roan is vandaag 2 weken oud. Zijn oogjes zijn helemaal open, net als zijn oortjes. Het is een heerlijk bolletje. Hij heeft het goed bij zijn mama. Hij kan al een klein beetje zitten. En stap ook wat rond. Zij het wat voorzichtig. Maar och wat is ie leuk. Zo'n lekker bekkie heeft ie. Mooi rond. Het moet gezegd, een zwart kitten fotograferen valt niet mee. De camera moet dan scherpstellen op iets donkers en dat valt niet mee. Met wat vals licht lukt dat best. Hierdoor krijgt Roan over zijn vachtje soms een wat bruinige gloed. Iets wat ik natuurlijk in de computer met een fotobewerkingsprogramma kan bewerken, maar dat kost teveel tijd.  Dus jullie moeten het hier mee doen. Dat hij knap is zie je evengoed wel. Kijk maar bij de foto's van week 3.


22 maart: Vandaag is deze kleine man een week oud. Zijn oogjes zijn voor driekwart open. Nog even en zijn oortjes zullen ook opengaan. Hij begint al wat te kruipen. Het gaat heel goed met hem. Hij groeit als kool. Nieuwe foto's bij week 2.


17 maart: Het gaat goed met kleine Roan. Hij groeit lekker. En Rowena is een blije mama. Het lijkt er op dat Roan toch iets van een smoke is. Zijn snuitje vertoont wat lichtgrijze ondertoon, net als bij zijn pootjes. Even afwachten wat dat gaat doen. Nieuwe foto's van hem bij week 1.


15 maart: Omdat we lang hebben getwijfeld of Rowena wel zwanger was, hebben we het niet kenbaar gemaakt op de site. Maar een paar dagen geleden had ik toch een hartje horen kloppen. Zie je wel, dus toch. Vannacht om 4.00u werd een grote dikke kater geboren. Hij ziet er goed en alles zit er op en er aan.

We hopen dat dit ventje weer gezond mag opgroeien. Wel jammer voor hem dat hij alleen is, maar zal wel stikverwend worden. Foto's volgen snel bij week 1. 


04.01u Roan- Zwarte kater van 114 gram 

TROTSE PAPA

Gio

OUR MODELS

See all our new baby's

TROTSE MAMA

Laika