Savannah's kittens

Savannah & Fabians kittens

25 mei 2020

Bobbi/Sonic - Fawn kater

Gereserveerd

Bellamy/Mylox - Cinnamon kater 

Gereserveerd

Bibian/Sidra - Cinnamon poes

Gereserveerd

Brianna/Fiep - Chocolate poes

Gereserveerd

Brooklyn/Luna- Chocolate/wit poes 

Gereserveerd

Becca/Yuumi - Chocolate poes

Gereserveerd


Als jullie filmpjes willen ontvangen

Dan verstuur ik dat alleen via whatsapp. Gelieve mij niet te bellen op mijn

06-nummer.


Foto's van week tot week

Week 1

Week 2

Week 3

Week 4

Week 5

Week 6

Week 7

Week 8

Week 9

Week 10

Week 11

Week 12

Week 13

Laatste week

Na de geboorte gunnen wij mama en haar kitten 2 á 3 weken rust. Vanaf die leeftijd mag u komen kijken. Met de nadruk op kijken. Na 3 ontwormingen, enting, een chip, en onze goede zorgen mag hij op de leeftijd van ± 13/15 weken ons huisje verlaten. Dit zal zijn eind augustus/begin september 2020. Samen met een gezonde dosis kattenkwaad, een tasje met informatie, dierenpaspoort, en een stamboom. En natuurlijk hopelijk met een berg positieve ervaringen.

Dagboek.......


7 juli: En dan zijn deze banjers al weer 6 weken. Het werd tijd voor ze om ze op de vloer te zetten. Maar doordat ze zijn ontwormd, waren hun maagjes/darmpjes wat van slag. En kwam het er aan alle kanten uit. Natuurlijk goed hoor, maar niet zo handig als je dan over de vloer loopt. Dus we hebben het uitgesteld. Wellicht kunnen ze snel toch over de vloer. Als het allemaal wat rustiger is. Het rotan huisje is echt een topper. Hierdoor leren ze klimmen en klauteren op een speelse manier. Oefenmateriaal voor het grotere werk straks op de vloer. Haha. Vorige week was ik met mijn vriendin in de kringloopwinkel, en zag daar een plantenbakje staan. De prijs? 95 cent. Nou inpakken en meenemen dan maar. Ik zag het al helemaal voor me. En het is er zo uitgekomen ook zoals ik het in mijn hoofd had. Eigenlijk nog leuker. Wat een plezier voor 95 cent. Bijkomend voordeel is, dat ze er niet 1, 2, 3 uitspringen. Want ja, ze zijn steeds moeilijker in bedwang te houden voor de fotoshoot.  En met dit enorm leuke bakje is dat gelijk opgelost. En dat voor 95 cent. Kijk snel naar de foto's van week 7.


30 juni: 5 weken oud zijn ze. Ze hebben hun eerste kennismaking met natvoer goed doorstaan. Ze vinden het heerlijk. Eerst krijgen ze nog de babyversie van Royal Canin. Later gaan we over op grover natvoer. Maar het gaat hartstikke goed. Slobberen ook wat kittenmelk van het schaaltje. Dat gaat allemaal goed. Ook de brokjes hebben sommige ontdekt. De babybrokjes wel te verstaan. Ook dat was dringen bij het bakje om er bij te kunnen. Goh wat worden ze al groot. Bellamy kreeg ook nog een nieuwe naam. Ze gaan hem Mylox noemen. Ook weer leuk. Nieuwe foto's van ze bij week 6.


28 juni: Vanmiddag kreeg Bellamy ook nog een bezoekje. Ze vonden hem erg leuk. Hij is dan ook gereserveerd.


27 juni: Voor Bibian kwam een nieuwe naam. Ze gaat voortaan Sidra heten. En ze blijft in de familie. Superleuk. Ook kwam er vandaag nog bezoek voor Luna. Een bevestiging dat ze de juiste keuze hadden gemaakt.  Ze is dan ook gereserveerd.


24 juni: Vanavond is Bellamy opnieuw in optie gezet. Komend weekend komen ze naar hem kijken.


23 juni: 4 weken oud vandaag. Wat een kanjers zijn het.  Ze rennen in en uit hun bed, gaan zelfs al  de kattenbak in. Daar doen ze nu alleen nog een plasje. Al dat andere ruimen de moeders nog op. Een knappe fotoshoot houden met ze, dat is haast niet te doen. Ze willen steeds wegrennen. Dus moet ik ze soms tegenhouden. Dus die fotoshoot momenten zullen wel een van de laatste zijn, want dat gaat me denk ik niet meer lukken. Misschien npog eens een poging doen als ze een week of 10 zijn. Ze staan er voor nu weer erg leuk op. Kijk maar bij week 5.


21 juni: Vandaag kregen we bezoek voor Brianna en Sonic. Ze vonden ze beide keren erg leuk. Voor Brianna was ook al een naam bedacht. Ze gaat voortaan Fiep heten. Ook Sonic kwam door de keuring. Ook hij werd definitief gereserveerd. 


20 juni: Vanmiddag kreeg Becca een bezoekje. Ze vonden haar heel erg leuk. Ze hebben haar fijn zien spelen en stoeien met haar zusje. Becca is dan ook gereserveerd. Ook hadden ze al een naam voor haar. Het moppie gaat Yuumi heten. De optie op Bellamy is door omstandigheden afgezegd. Dus is hij weer beschikbaar.


16 juni: Gister waren deze boefjes al weer 3 weken oud. En wat gaat hun ontwikkeling toch ineens als een speer. Van suffe, slaperige, rustige kittens, zijn ze ineens aan het rennen, elkaar aan het ontdekken met spelen, en zijn ze zelfs soms aan het rennen. Superkomisch om te zien. Ze struikelen nog heerlijk over hun eigen pootjes en die van hun nestgenoten. Ze krijgen 1x per het flesje van mij. En dat weten ze goed, want ik wordt toegezongen als ze me horen aankomen. Hahaha . Als ik met mijn armen uin hun nest leun om lekker met ze te kroelen, dan komen ze allemaal over mijn armen heen wandelen. Luna zit er zelfs aan te sabbelen. Het zijn lieve stoere kittens. Lekker ondeugend worden ze nu. En dan zijn ze op z'n leukst. Nieuwe foto's van deze moppies bij week 4.


11 juni: De rust is wedergekeerd. De dames hebben het bijgelegd. Ze liggen weer heerlijk bij elkaar. Gelukkig maar. Nu ook Bibian in optie geplaatst. Binnenkort krijgen ze allemaal visite. Wordt weer een drukke tijd voor ons. 


9 juni: 2 weken oud al weer. Ze beginnen steeds meer te bewegen. Nu proberen ze echt voorzichtig stapjes te zetten. Alles  gaat goed met de kittens. Met de mama's gaat het wat minder. Ineens was er gister ruzie in de tent. Wat was er gebeurd? Geen idee. Maar ze konden elkaar even niet luchten of zien. Ze voor de nacht uit elkaar gehaald, met ieder 4 kittens. Overdag weer geprobeerd bij elkaar, en dat leek weer goed te gaan, maar ze blijven af en toe morren naar elkaar. Hoe dat nou zo ineens kan, we weten het niet. Jaloezie? Nu wisselen we maar door de dag heen af, en proberen als we er bij zijn ze toch bij elkaar te laten. Want dat is toch leuker en fijner voor de kittens. Maar niet als het steeds oorlog is.  Dus even afwachten of de vrede tussen de dames terugkeert. Anders blijvend uit elkaar het is niet anders. Het ging zo leuk. We hopen op het beste. Nieuwe foto's van de kittens bij week 3.


6 juni: Vandaag is ook Brianna in optie genomen. Ze komen binnenkort om haar te ontmoeten. Inmiddels hebben ze allemaal hun oogjes open. Becca is nu ook in optie genomen.


2 juni: De oogjes zijn aan het opengaan. Luna had zelfs 1 oogje al helemaal open. Bij de andere komen er kiertjes. Dus zal niet lang meer duren of ze kunnen ons zien en horen.


1 juni: En dan zijn ze vandaag al weer een weekje oud. En wat doen ze het goed. Heerlijke kleine schatjes zijn uit. Genieten met volle teugen. Hoe ze soms heerlijk kunnen uitbuiken op hun rug, tongetje eruit.....haha zo schattig. De filmpjes die ik stuur zijn daar getuige van. Ze groeien goed, maar ja wat wil je als je twee moeders tot je beschikking hebt. Als de een er net uit is, dan kruip je toch gewoon bij die andere mama. Komt ook gewoon lekker warme melk uit hoor. En de mama's maakt het ook niks uit. Ze zijn zo lief samen. Nieuwe foto's van ze bij week 2.


29 mei: Vanavond is Bobbi in optie genomen. Ook kreeg hij al een nieuwe naam. Het is Sonic geworden. En wat gaat het goed met de kleintjes. Ook met Luana en haar kittens erbij gaat het prima. Gezellige drukke boel daar met z'n allen.


27 mei: Bij het wegen vanochtend kwam ik erachter dat de fawn toch een katertje is. Soms wel eens lastig te zien als ze net geboren zijn. Dus Bobbi-Jo is nu gewoon Bobbi geworden.  En dat fawn kan ook nog lilac zijn.  Verder gaat alles zijn gangetje. Luana is met haar kittens gisteravond er bij gelegd. Dan blijven ze in ieder geval lekker warm als ze er even uit wil. Savannah vond dat na enkele momenten helemaal prima.


26 mei: Vanochtend de kittens gewogen, En ze waren super gegroeid allemaal. Ze doen het hartstikke goed. En Savannah is een tevreden mama. Een paar nieuwe foto's toegevoegd aan het album. Bellamy en Brooklyn staan sinds vanavond in optie. Voor Brooklyn was er zelfs al een naam. Ze gaan haar Luna noemen.


25 mei: Vandaag was het dan zover. Savannah is heel vlot en rustig  bevallen van een zestal kittens. 5 dames en 1 mannetje. Het ziet er allemaal goed uit. Ze gingen meteen op zoek naar drinken. En wat is het weer leuk om te zien zoveel graaiende pootjes en smakkende bekjes op zoek naar melk. We hopen dat ze weer gezond mogen opgroeien. Foto's volgen snel bij week 1. De bevalling ging als volgt. Foto's staan klaar bij week 1. 


11.01u Bobbi-Jo - Fawn poes van 92 gram

11.15u Bellamy - Cinnamon kater van 103 gram

12.00u Bibian - Cinnamon poes van 93 gram

12.45u Brianna - Chocolate poes van 95 gram

14.15u Brooklyn Chocolate/wit poes van 83 gram

15.00u Becca - Chocolate poes van 81 gram


 

TROTSE PAPA

Gio

OUR MODELS

See all our new baby's

TROTSE MAMA

Laika