Savannah's & Mexx kittens

 Shayen - Lilac poes (Roze)

In optie

 Sullivan- Lilac kater

Besproken

 Shadow- Chocolate kater

In optie

 Shevon- Lilac poes (Rood)

In optie

 

Als jullie filmpjes willen ontvangen

Dan verstuur ik dat alleen via whatsapp. Gelieve mij niet te bellen op mijn

06-nummer.


Foto's van week tot week

Week 1

Week 2

Week 3

Week 4

Week 5

Week 6

Week 7

Week 8

Week 9

Week 10

Week 11

Week 12

Laatste week

Na de geboorte gunnen wij mama en haar kittens 2 á 3 weken rust. Vanaf die leeftijd mag u komen kijken. Met de nadruk op kijken. Na 3 ontwormingen, enting, een chip, en onze goede zorgen mag hij op de leeftijd van ± 12/15 weken ons huisje verlaten. Dit zal half/eind oktober 2021. Samen met een gezonde dosis kattenkwaad, een tasje met informatie, dierenpaspoort, en een stamboom. En natuurlijk hopelijk met een berg positieve ervaringen.

Dagboek.......27 juli: Vandaag zijn ze 1 week oud. De oogjes zijn aan het opengaan. Te zien op de foto's. In de kleine ministudio zijn ze weer mooi op de foto gegaan. Alleen bij de eerste foto van het kitten staat een naam. Zolang er geen nieuwe naam bij staat dan gaat het nog steeds om hetzelfde kitten. Het gaat heel goed met mama en de kittens. Ze groeien lekker, en Savannah zorgt onwijs goed voor ze. Nieuwe foto's van deze kanjers bij week 2.


24 juli: Nu is ook Sullivan in optie genomen. En hij is ook meteen gereserveerd. Toen ze Banjo (van Jazzlin) kwamen ophalen, vonden ze het toch wel leuk om hem een vriendje te geven. En dan nog wel een halfbroertje. Zo leuk.


23 juli: Alles gaat naar het zin met deze hummels. Ze zijn prachtig, en groeien prima. Er zijn wat foto's toegevoegd aan het album van week 1. Dus effe scrollen naar de nieuwe foto's. Superleuk. We vermoeden dat Shayen dezelfde kleur heeft als haar papa, en dus een fawn is. Ze is namelijk lichter van kleur dat de andere lilacjes. nog even afwachten hoe zich dat verder ontwikkeld. 


21 juli: Vanochtend bij het wegen waren alle kittens prima gegroeid. En dat is altijd fijn. Inmiddels is ook Shayen in optie genomen.


20 juli: Vandaag in alle vroegte is Savannah bevallen van 4 hele mooie kittens. Om 6.00u nog gekeken en toen was er nog niks aan de hand, maar om 7.15u was de derde net geboren. Zo snel is dat dus gegaan. Alles zelf gedaan en geen centje pijn. Apetrots op Savannah. Hopelijk mogen we weer 13 weken van deze moppies genieten. Foto's  volgen snel. De geboorte ging ongeveer alsvolgt. De foto's staan inmiddels in het album van de eerste week. Veel plezier. Ohja, Shadow en Shevon zijn al in optie genomen.


6.30u Shayen - Lilac poes van 82 gram (Roze bandje)

06.45 Sullivan- Lilac kater van 88 gram

07.15u Shadow  - Chocolate kater van 74 gram

08.25u Shevon - Lilac poes van 89 gram (Rood bandje)
 

OUR MODELS

See all our new baby's