Savannah's & Mexx kittens

 Shayen/Kate - Lilac poes (Roze)

Besproken

 Sullivan- Lilac kater

Besproken

 Shadow- Chocolate kater

Besproken

 Shevon- Lilac poes (Oranje)

Besproken

 

Als jullie filmpjes willen ontvangen

Dan verstuur ik dat alleen via whatsapp. Gelieve mij niet te bellen op mijn

06-nummer.


Foto's van week tot week

Week 1

Week 2

Week 3

Week 4

Week 5

Week 6

Week 7

Week 8

Week 9

Week 10

Week 11

Week 12

Laatste week

Na de geboorte gunnen wij mama en haar kittens 2 á 3 weken rust. Vanaf die leeftijd mag u komen kijken. Met de nadruk op kijken. Na 3 ontwormingen, enting, een chip, en onze goede zorgen mag hij op de leeftijd van ± 12/15 weken ons huisje verlaten. Dit zal half/eind oktober 2021. Samen met een gezonde dosis kattenkwaad, een tasje met informatie, dierenpaspoort, en een stamboom. En natuurlijk hopelijk met een berg positieve ervaringen.

Dagboek.......14 september: 8 weken oud. Afgelopen week zijn ze los gelaten over de vloer. Eerst nog wat onwennig, maar al snel kwamen ze los. Alles onderzoeken, besnuffelen, een hele gebeurtenis. Gelukkig was mama snel in de buurt om te laten zien dat het allemaal niet zo eng was. En al gauw waren ze aan het rennen en lekker vrij aan het bewegen. Het vaste plekje snel gevonden op het "Tiny house".  Nog een paar dagen en dan gaat ook het tussenwandje er uit, en kunnen ze door de hele ruimte rennen.  En dan kunnen ze ook kennismaken met de grote poezen. Ook weer een hindernis, want ze zijn niet allemaal aardig in het begin tegen die kleintjes, die hun rust komen verstoren. Maar ook dat zal wennen. Nieuwe foto's bij week 9.

 

9 september: Door een uitje in de familie, even de website niet geladen. De webomgeving is grondig aangepakt, omdat de kosten hiervoor in het huidige sjabloon de spuigaten uitliep. Nu is de website minimalistisch, maar alles staat er verder wel op. De kittens zijn inmiddels 7 weken. Ze zijn erg doenig, en vreselijk ondernemend. Ze mogen komend weekend los over de vloer. Dat is weer erg spannend voor ze. Ze doen het verder enorm goed. Zijn heerlijke eters, zowel brokjes als natvoer. Groeien lekker. En ze weten de kattenbak goed te vinden. Kortom het gaat super. Nieuwe foto's bij week 8.


31 augustus: Vandaag 6 weken oud. En spelen wordt steeds ruwer. Ze rennen heerlijk door de ruimte, zijn ondernemend, en weten de kattenbak goed te vinden. Nog een paar dagen of een weekje, en ze mogen over de vloer. Ze eten goed babybrokjes, en we zullen straks ook de kittenbrokjes introduceren. Die zijn iets groter dan die ieniemini babybrokjes. Natvoer en een slobbertje kittenmelk gaat er ook grif in. Ze doen dus alles op schema. Echt super.  Weer nieuwe foto´s bij week 7.


24 augustus: En dan zijn ze al weer 5 weken oud. En wat gaan ze lekker. Klauteren al over de rand, en op onderzoek uit.  Kate snoepte al wat mee met het eten van mama. Mjammie lekker. En gister zag ik ook dat Shadow er van had geproefd. Shevon was de laatste van het stel die uit de bak klom. En ja hoor gister zag ik haar ook buiten de bak. Inmiddels is de kattenbak wat naar achter geschoven, zodat ze er verderop in de kooi in moeten stappen. En dat doen ze ook gewoon. Goed he? Bij de Noppes een leuk mandje gescoord, leuk opgepimt, en klaar voor leuke foto's.  Je kan het in je hoofd nog zo leuk bedenken, maar in de praktijk viel dat toch even tegen. Probeer maar eens 4 kittens op een rijtje in een mandje te plaatsen, en ze dan ook nog leuk in de lens te laten kijken. Haha, nou ik kan je zeggen dat viel niet mee. Toch zijn de foto's te leuk om niet te laten zien. Nou ja, kijk zelf maar. Ik vind ze onwijs vertederend. Te zien bij week 6.


22 augustus: Afgelopen vrijdagavond kwamen ze kijken bij Shayen. Ze vonden haar enorm leuk, en superschattig. Ze hadden zelfs al een naam voor haar. Ze gaan haar Kate noemen.  Vandaag kregen Shadow en Shevon visite. Ook zij krijgen een fijn huisje.  Over de namen waren ze nog niet uit, maar dat komt vast wel goed. Nu is alles gereserveerd.


17 augustus: Jaja al weer 4 weken oud. En wat gaan ze nu hard. Ze stappen al wat steviger rond. En hangen zelfs al over het randje van hun nestbak. Nog even en ze wagen de stap om er overheen te gaan. Nu kijken ze met hun koppie nieuwsgierig over het randje. Echt supercute om te zien. Hun ontwikkeling zal nu een sneltreinvaart nemen. Ze gaan ook al spelen met elkaar. Nog superklunzig, maar oh zo schattig. In de ministudio knijpen ze wat met hun oogjes, dat komt door de videolamp. En scheel kijken kunnen ze ook, maar dat komt omdat ze nog niet goed kunnen focussen. Ze gaan dus goed met z'n viertjes. Nieuwe foto's van ze bij week 5. Veel plezier.


10 augustus: Vandaag al weer 3 weken oud. En wat worden ze leuk. Beginnen al een beetje te tijgeren. En al naar elkaar te graaien. Het begin van het spelen. Ze vinden het nu al heerlijk om op hun buikje gekriebeld te worden. Echt supercute. Ze groeien lekker, en hebben het goed bij mama. Nieuwe foto's van ze bij week 4. 


3 augustus: 2 weken oud vandaag. Alle oogjes en oortjes zijn open. En het groeien gaat gestaag. Zien ze er weer heel anders uit. Kijk maar naar de foto's. Ze beginnen al een beetje meer te bewegen. Gaan wat rechterop 'zitten'.  Het worden al hele mooie katjes. Mooie bolle toetjes. Shevon haar bandje ging steeds af, en hebben haar daaom een nieuw bandje omgedaan. Het is een oranje geworden. Er was geen rood meer.  Dit is puur voor de herkenning op de foto. Want wij zien het verschil tussen de 2 dames goed. We hebben ze weer leuk op de foto gezet. Te zien bij week 3.


27 juli: Vandaag zijn ze 1 week oud. De oogjes zijn aan het opengaan. Te zien op de foto's. In de kleine ministudio zijn ze weer mooi op de foto gegaan. Alleen bij de eerste foto van het kitten staat een naam. Zolang er geen nieuwe naam bij staat dan gaat het nog steeds om hetzelfde kitten. Het gaat heel goed met mama en de kittens. Ze groeien lekker, en Savannah zorgt onwijs goed voor ze. Nieuwe foto's van deze kanjers bij week 2.


24 juli: Nu is ook Sullivan in optie genomen. En hij is ook meteen gereserveerd. Toen ze Banjo (van Jazzlin) kwamen ophalen, vonden ze het toch wel leuk om hem een vriendje te geven. En dan nog wel een halfbroertje. Zo leuk.


23 juli: Alles gaat naar het zin met deze hummels. Ze zijn prachtig, en groeien prima. Er zijn wat foto's toegevoegd aan het album van week 1. Dus effe scrollen naar de nieuwe foto's. Superleuk. We vermoeden dat Shayen dezelfde kleur heeft als haar papa, en dus een fawn is. Ze is namelijk lichter van kleur dat de andere lilacjes. nog even afwachten hoe zich dat verder ontwikkeld. 


21 juli: Vanochtend bij het wegen waren alle kittens prima gegroeid. En dat is altijd fijn. Inmiddels is ook Shayen in optie genomen.


20 juli: Vandaag in alle vroegte is Savannah bevallen van 4 hele mooie kittens. Om 6.00u nog gekeken en toen was er nog niks aan de hand, maar om 7.15u was de derde net geboren. Zo snel is dat dus gegaan. Alles zelf gedaan en geen centje pijn. Apetrots op Savannah. Hopelijk mogen we weer 13 weken van deze moppies genieten. Foto's  volgen snel. De geboorte ging ongeveer alsvolgt. De foto's staan inmiddels in het album van de eerste week. Veel plezier. Ohja, Shadow en Shevon zijn al in optie genomen.


6.30u Shayen - Lilac poes van 82 gram (Roze bandje)

06.45 Sullivan- Lilac kater van 88 gram

07.15u Shadow  - Chocolate kater van 74 gram

08.25u Shevon - Lilac poes van 89 gram (Rood bandje)
 

OUR MODELS

See all our new baby's