Sidra's kittens

 Watson- Cinnamon kater (Paars)

Beschikbaar

 Wiona- Fawn poes (Oranje)

In optie

 Winni- Fawn poes (Geel)

In optie

Wesson- Cinnamon kater (Groen)

Beschikbaar

 

Als jullie filmpjes willen ontvangen

Dan verstuur ik dat alleen via whatsapp. Gelieve mij niet te bellen op mijn

06-nummer.


Foto's van week tot week

Week 1

Week 2

Week 3

Week 4

Week 5

Week 6

Week 7

Week 8

Week 9

Week 10

Week 11

Week 12

Laatste week

Na de geboorte gunnen wij mama en haar kittens 2 á 3 weken rust. Vanaf die leeftijd mag u komen kijken. Met de nadruk op kijken. Na 3 ontwormingen, enting, een chip, en onze goede zorgen mogen zij op de leeftijd van ± 12/15 weken ons huisje verlaten. Dit zal eind maart begin april 2022. Samen met een gezonde dosis kattenkwaad, een tasje met informatie, dierenpaspoort, en een stamboom. En natuurlijk hopelijk met een berg positieve ervaringen.

Dagboek.......


16 januari: Vandaag al weer 3 weekjes oud vandaag. Wat gaan ze hard qua ontwikkeling. Doen al voorzichtige stapjes. En dat is best komisch om te zien. Waggelen kun je het meer noemen. Want ze zijn nog heel erg onstabiel. Maar dat hoort allemaal. Beide dames staan in optie. Dit houd in dat er een afspraak is gemaakt om naar ze te komen kijken. Het is pas definitief als ze bij hun bezoek verliefd zijn geworden op hun poesje. Dus dat is afwachten. Ze zien er al weer een stuk anders uit dan de vorige fotoronde. Ze zitten al rechtop. Zo schattig. Nieuwe foto's bij week 4.


9 januari: 2 weken oud vandaag. En wat gaan ze lekker. Hun oogjes en oortjes zijn helemaal open. Superschattig om te zien. In de beginfase kunnen ze soms nog behoorlijk scheel kijken. Maar dat trekt weg na verloop van tijd. Binnenkort mogen ze bezoek ontvangen. Het gaat dus allemaal goed met ze. Op de foto's heb ik alleen bij de eerste foto de naam gezet van het betreffende kitten. Zolang je geen nieuwe naam ziet verschijnen, is het nog steeds hetzelfde kitten. Nieuwe foto's dus bij week 3. Veel plezier.


3 januari: Iets later dan gepland de foto's van week 2. Ze zijn inmiddels ruim 1 week oud. Hun oogjes zijn aan het opengaan. Ze krijgen al piepkleine gluurgaatjes. Verder gaat het prima met deze moppies. Met de dag worden ze mooier. Nou ja kijk zelf maar bij week 2.


1 januari: Voor iedereen een gelukkig nieuwjaar, met hopelijk veel mooie momenten. En blijf gezond. Wiona is sinds vandaag in optie genomen. Verder groeien ze nu goed. En kan ik het flesje beperken tot 2x per dag. Misschien later naar 1, of helemaal niet meer. Dat moeten we even aankijken. Tot nu toe gaat het goed met ze. 


30 december: Ze hebben nu de smaak te pakken, en groeien lekker.


29 december: De kittens hadden wat moeite met groeien, daarom ben ik ze gaan bijflessen. En vanochtend waren ze lekker gegroeid. Dus dat gaat goed. Nu maar hopen dat ze gezond mogen opgroeien.


25 december: Sidra is op tweede kerstdag bevallen. Echte kerstkittens dus. Helaas 2 onvolgroeide kittens tussendoor. Hebben de reis van groei tot een volwaardig kitten helaas niet overleefd. Ook een fawn katertje van 74 gram, kwam wel levend ter wereld, maar stierf enkele uren later. Over zijn 2 fawn poesjes en 2 cinnamon katertjes. Voor het gemak even bandjes om gedaan voor de herkenning bij het wegen en de foto's. Foto's volgen nog.


0.05u- Watson, Cinnamon kater van 87 gram

0.30u- Wiona, Fawn poes van 84 gram

1.15u- Winni, Fawn poes van 92 gram

1.30u Onvolgroeid fawn poesje 56 gram

1.45u Onvolgroeid fawn katertje 54 gram

2.15u Fawn katertje van 74 gram

3.00u -Wesson, Cinnamon kater van 90 gram