Yente's kittens

Alina/Kita-Blauwe poes (Oranje bandje)

Gereserveerd

Alexis/Nola-Blauwe poes (Roze bandje)

Gereserveerd

Arturo/Louis-Blauwe kater 

Gereserveerd


Ayden in dierbare herinnering


Als jullie filmpjes willen ontvangen

Dan verstuur ik dat alleen via whatsapp. Gelieve mij niet te bellen op mijn

06-nummer. IVM werk. Dus alleen appen.


Foto's van week tot week

Week 1

Week 2

Week 3

Week 4

Week 5

Week 6

Week 7

Week 8

Week 9

Week 10

Week 11

Week 12

Laatste week

Na de geboorte gunnen wij mama en haar kittens 2 á 3 weken rust. Vanaf die leeftijd mag u komen kijken. Met de nadruk op kijken. Na 3 ontwormingen, enting, een chip, en onze goede zorgen mogen zij op de leeftijd van

± 12/15 weken ons huisje verlaten. Dit zal zijn half/eind mei 2023. Samen met een gezonde dosis kattenkwaad, een tasje met informatie, dierenpaspoort, en een stamboom. En natuurlijk hopelijk met een berg positieve ervaringen.

Dagboek.......

29 maart: 7 weken oud vandaag. En ook deze hummels mochten afgelopen weekend over de vloer. Wat een feest. Helemaal leuk om ze te zien rennen. Wat gaat dat toch hard. Voor Alina kwam er een nieuwe naam. Ze gaat Kita heten. Ook weer leuk. Kleine Louis is niet meer klein. Hij heeft zijn schade goed ingehaald. Je ziet het haast niet meer. Of eigenlijk niet meer.  Ze eten lekker van het natvoer, en ook van de kittenbrokjes zijn ze gaan eten. Omdat er een bak brokjes op de grond staat, en dus vrij toegankelijk voor iedereen,  zijn ze daar ook regelmatiog van aan het snoepen. Daarom is het verstandig bij het ophalen, ook volwassen brokjes aan te schaffen. Wat ja dat houden we niet tegen.  Nieuwe foto's bij week 8.


23 maart: Door omstandigheden en andere drukte een dagje later deze update. Ze zijn inmiddels 6 weken. En komende week mogen ze ook los gaan over de vloer. Dat zal weer spannende momenten opleveren. Benieuwd hoe dat gaat. Inmiddales zitten ze ook in de kooi waar eerder de kittens van Miya in zaten. Hebben ze lekker meer ruimte om te splelen en te rennen. En dat vonden ze heerlijk. Ook eten ze al mee uit het bordje van mama. Een slobbertje kittenmelk is ook lekker. Ze doen het alledrie fabtastich. Kleine Arturo kreeg ook een nieuwe naam. Hij gaat voortaan Louis heten. Het past hem wel.  Ook kreeg Alina een bezoekje. Ze vonden haar, maar ook alle anderen helemaal leuk. Ze is gereserveerd. Nieuwe foto's bij week 7.


15 maart:  Vandaag 5 weken oud. En ze stappen al uit hun bedje. Eerst Nola, later gevolgd door Arturo. Alina is nog wat voorzichtig, en blijft veilig in het bedje. Nola heeft zelfs al meegesnoept van de kip die mama kreeg. We gaan ze komende week verhuizen naar een grotere kooi aan de overkant. Kunnen ze wat beter uit de voeten. Niet lang daarna zullen ook zij over de vloer gaan wandelen bij de kittens van Miya. Ze zijn zo mooi. Een supercute drietal. Nieuwe lieve foto's bij week 6.


11 maart: Afgelopen dagen zijn er weer wat visites geweest voor de kittens. Hierbij zijn Alexis en Arturo gerserveerd. Ze hadden voor Alexis al een naam. Ze gaat voortaan Nola heten. 


9 maart: Een dagje later ivm andere drukte. Gister waren ze dus 4 weken oud. En ze beginnen al een klein beetje rond te stappen. Nog wel enorm gammel, maar toch. Ze snappen nu dat ze het ene pootje na de andere moeten zetten. Ze zijn zo mooi weer. Dat weten we wel van het vorige nest van Yente. Die worden gewoon prachtig. Dikke vachtjes en dito lijfjes. Arturo blijft nog wel wat achter, maar heeft de smaak nu goed te pakken. Die zal zich helemaal herstellen. En gewoon uitgroeien tot een lekker beertje. Nieuwe foto's van ze bij week 5.


5 maart: Er is vandaag een optie genomen op 1 van de poesjes en op kater Arturo. Dit omdat er nog niet kan worden besloten welke het wordt. Dat gaan we donderdagmiddag meemaken. Dus 1 van de 2 komt weer beschikbaar.


1 maart: 3 weken oud vandaag. Ze gaan lekker hoor. Groeien goed. Stappen al wat rond, lijkt meer op tijgeren. Yente zorgt goed voor ze, en is niet bij ze weg te slaan. Heel af en toe gaat ze eruit, maar ook weer heel snel terug.  Nieuwe foto's van ze bij week 4.


22 februari: Vandaag 2 weken oud. Het gaat goed met de kittens. Ook de kleine Arturo heeft zich prima hersteld. En groeit lekker. Er is nu nog wel duidelijk verschil in grootte te zien, maar dat zal langzaamaan wel wegtrekken.  Alina had afgelopen zondag haar oogjes al open. Arturo sinds gister. En bij Alexis zien we al kleine spleetjes. Dus verwacht dat die morgen ook wel open zijn. Ze hebben het goed bij hun mama. Die apetrots is op haar drietal, en er niet bij weg te houden is. We hebben ze weer even in de ministudio gelegd, en weer superlieve foto's gemaakt. Heel vertederend. Nou ja, kijk zelf maar bij week 3.


15 februari: 1 week oud. We hebben onrustige dagen meegemaakt. Kleine Arturo bleef de eerste dagen behoorlijk afvallen. Ondanks dat we hem vaak aan de tiet zagen. Flesje bijgevoerd. En ja hoor hij ging groeien. Wel weinig, maar er zat groei in. Hoopvol stopten we met het flesje. En dat ging goed. Zijn zusjes groeien een stuk harder dan hij. En dat verschil is nu al duidelijk te zien. Arturo is na 1 week nog niet op zijn geboortegewicht. Maar hij is levendig en maakt verder een goede indruk. Hij groeit wat langzamer, dat is het. Wie weet neemt hij straks een spurt. We duimen dat dat gaat gebeuren. Nieuwe foto's vanuit de ministudio bij week 2.


9 februari: Helaas mocht het voor Ayden geen lange reis zijn. We vonden hem vannacht dood naast zijn moeder. Heel jammer. Het hoe en waarom is ons een raadsel. Misschien toch te vroeg geboren. We weten het niet. Met de anderen gaat het redelijk. Groeien nog maar net. Dus het is even afwachten. We hebben Arturo zijn bandje afgedaan, omdat hij nu het enige katertje is.


8 februari: Afgelopen nacht is Yente bevallen van 4 prachtige blauwe kittens. Wat eerder dan we hadden verwacht, maar alles lijkt er goed uit te zien. De gewichten zijn wat minder nu ze wat vroeger zijn geboren. Liever hadden ze nog even moeten blijven zitten. Maar ja, doe je niks aan. Als het komt dan komt het. We hopen dat het goed blijft gaan en dat ze lekker gaan groeien. We zullen  weer van ze genieten de komende tijd. De foto's in het album van de eerste week.


0.15u Alina- Blauwe poes van  85 gram (Oranje bandje)

   1.00u Ayden- Blauwe kater van 91 gram (Groen bandje)

1.55u Alexis- Blauwe poes van 78 gram (Roze bandje)

3.30u Arturo- Blauwe kater van 86 gram (Paars bandje)

 

OUR MODELS

See all our new baby's