Livana's kittens

Livana & Quinten's kittens

2 mei 2024


Samenstelling en beschikbaarheid 


Kaety- GoldenTabby poes 

Beschikbaar

Kyan- Shaded Golden Tabby kater

Beschikbaar

Kailah- Lilac Shaded Tabby poes

Beschikbaar


Kjell in dierbare herinneringFoto album

(Vetgedrukte week aanklikken)

Week 1

Week 2

Week 3

Week 4

Week 5

Week 6

Week 7

Week 8

Week 9

Week 10

Week 11

Week 12

Laatste Week

Wanneer mogen zij bezoek ontvangen en het nest verlaten


Na de geboorte gunnen wij mama en de kittens zeker 3 weken rust.Vanaf die leeftijd mag u komen kijken. Met de nadruk op kijken. Na 3 ontwormingen, volledige enting (1x) en onze goede zorgen mogen de kittens op de leeftijd van ± 13/15 weken ons huisje verlaten. Dit zal zijn begin augustus 2024. Samen met een gezonde dosis kattenkwaad, een tasje met informatie, dierenpaspoort, en een stamboom. En natuurlijk hopelijk met een berg positieve ervaringen.

Dagboek van week tot week


16 mei: 2 weken oud vandaag. Lekker aan het groeien alledrie. Na het drama van het verlies van Kjell moeten we proberen er weer het positieve uit te halen. En dat kan ook niet anders als we kijken naar deze 3 dikkertjes. Ze doen het prima. En ze zijn

zoooooo mooi. Echt heel goed gelukt. Deze keer heb ik ze even goed op de foto gezet, en jullie zien het wel, ze zijn supercute. Kijk dus snel bij de foto's van week 3.


12 mei: Op deze moederdag eindigde het jonge leventje van Kjell. Gister was hij niet gegroeid, en vanochtend was hij veel afgevallen. We zagen hem zwaar ademen. Dat was niet goed. In de loop van de dag zagen we hem langzaam wegglijden. Heel jammer. Begin van de avond blies hij zijn laatste adem uit. Nu zullen we nooit weten hoe mooi hij zou zijn geworden. Want wat was hij mooi. We zijn intens verdrietig, en zullen dit even moeten verwerken. We zullen hem nooit vergeten.


9 mei: 1 weekje oud vandaag. En wat gaan ze lekker. Kyan heeft 1 oog helemaal open en de andere op een kiertje. De ander vertonen ook kleine openingen. Dus die zullen wel snel volgen. Ze groeien fantastisch. En Livana is een trotse, zorgzame mama. De kittens zijn zo mooi. Heb ze even beter op de foto gezet, zodat jullie ook hun snoetje kunnen zien. Kijk maar bij week 2.


5 mei: Het gaat harstikke goed met Livana en haar kittens. Ze groeien goed. De eerste dag was ze nog wat onwennig. Maar nu is ze er niet meer bij weg te slaan.


2 mei: Vanochtend zijn de kittens van Livana geboren. In de ochtend kwam er ineens gepiep uit het kattenhuisje. En jahoor, daar lag Livana met de eerstgeborene. Gauw verplaatst naar een veilige plek in de kooi.En daar werden de andere 3 vlot achter elkaar geboren. De bevalling ging als volgt: Om 09.00u werd Kaety geboren. Een Golden Tabby poes van 82 gram, Om 09.30  Kyan, een Shaded Golden Tabby kater van 80 gram. Om 09.50u Kjell, een Black Shaded Golden kater van 80 gram. Om 10.10u Kailah, een Lilac Shaded Tabby poes van 70 gram. Voor ons weer hele nieuwe en bijzondere kleuren. We weten nog niet exact de aanduiding van de kleuren, dus gaandeweg zal dat wel beter tot de juiste aanduiding komen. En omdat mama mooie groene ogen heeft en papa oranje. Weten we niet wat de kittens zullen vererven. We gaan het weer beleven. Elke week op donderdag volgt er een update in het dagboek. Gevolgd door de foto's van die week. De foto's staan klaar in het album van week 1.