Fahjen's kittens

Duke-lilac kater (zwart bandje)

In optie

Diego-lilac kater (bruin bandje)

In optie

Denton-Fawn kater (wit bandje)

Beschikbaar

Dalton-Fawn kater (groen bandje)

In optie

Darwin-Fawn kater (blauw bandje)

Beschikbaar


Als jullie filmpjes willen ontvangen

Dan verstuur ik dat alleen via whatsapp. Gelieve mij niet te bellen op mijn

06-nummer. IVM werk. Dus alleen appen.


Foto's van week tot week

Week 1

Week 2

Week 3

Week 4

Week 5

Week 6

Week 7

Week 8

Week 9

Week 10

Week 11

Week 12

Laatste week

Na de geboorte gunnen wij mama en haar kittens 2 á 3 weken rust. Vanaf die leeftijd mag u komen kijken. Met de nadruk op kijken. Na 3 ontwormingen, enting, een chip, en onze goede zorgen mag hij op de leeftijd van ± 12/15 weken ons huisje verlaten. Dit zal zijn begin februari 2023. Samen met een gezonde dosis kattenkwaad, een tasje met informatie, dierenpaspoort, en een stamboom. En natuurlijk hopelijk met een berg positieve ervaringen.

Dagboek.......

3 december: Vandaag 4 weekjes oud. Ze stappen al lekker rond. En zelfs al over het randje, althans met hun kopje. Darwin klom er al overheen. De rest zal snel volgen, want dat zal niet lang meer duren. Nog een paar dagen dan halen we het tussenschotje weg, en kunnen ze zonder te hoeven klimmen verder lopen. Ook zullen we dan de kattenbak aan ze introduceren. Ze kunnen al leuk spelen met elkaar, en al een beetje rennen. haha superkomisch om te zien. Nog heel instabiel, maar dat maakt het zo grappig. Darwin zijn bandje bleef niet meer zitten, dus heeft hij een nieuw bandje gekregen. Zo blijft hij herkenbaar. Duke en Darwin zijn echt langhaartjes, superleuk. Nieuwe foto's bij week 5.


26 november: 3 weken oud vandaag.  Vanaf nu kunnen er afspraken gemaakt worden voor een bezoekje.  Ze zijn zo leuk. Nou ja, oordeel zelf maar door naar de foto's te kijken. Ieder hun eigen lieve smoeltje. Echt toppertjes. Vinden kroelen al heel leuk. Rollen graag op hun rug voor een kriebel op hun buikje. Superschattig. Ze kunnen al wat zitten, en voorzichtig rondstappen. Hun koppie alert omhoog als je tegen ze praat. En antwoorden met luid miauwen. Zo leuk om te zien. Ze doen het dus goed. Nieuwe foto's bij week 4.


20 november: Een dagje later dan gepland door feestjes en andere drukte. Gisteren waren de heren al weer 2 weekjes oud. En wat worden ze al beweeglijk en leuk. Hun oogjes zijn allemaal open. We denken (bijna) zeker te weten dat Duke en Diego Lilac zijn, en de anderen fawn. Hun kleur verschilt van elkaar. Definitief kom ik hier nog op terug. Ook denken we te kunnen zien dat Duke en Darwin mogelijk langhaartjes zijn. Dit is iets wat zo af en toe eens voorkomt. Fahjen is langhaar drager, en Mexx waarschijnlijk ook. Het worden prachtexemplaren die langhaartjes.  Ook hier gaan we nog op terugkomen, want het is een vermoeden. De mannen doen het verder hartstikke goed. Groeien als kool. Beginnen elkaar een beetje te ontdekken. En hun oortjes doen het ook goed. Want als ik mijn hoofd naar binnen steek, en begin te praten, dan beginnen ze allemaal te miauwen. En kruipen dan allemaal naar me toe. Zo schattig. Er is weer een poging gedaan om ze leuk op de foto te zetten. En ik zet alleen bij de eerste foto hun naam. Zolang er geen nieuwe naam staat, is het nog steeds hetzelfde kitten. Er is hier al redelijk goed te zien, dat ieder zijn eigen snoetje en kenmerken heeft. Gelukkig hebben ze nog hun bandjes om, en kan ik af en toe nog spieken. Over een paar weken kan ik ze bijna helemaal uit elkaar.  Voor nu nog lekker genieten van die kleine onschuldige hummeltjes. Nieuwe foto's bij week 3. 


14 november: De oogjes zijn aan het opengaan. Die van Denton waren als eerste open, gevolgd door Diego.  De anderen krijgen ook al kleine gluurgaatjes. Supercute om te zien. Kort na het openen van de oogjes, zullen de oortjes ook open gaan, en zullen ze schrikken van de geluiden die ze zullen gaan horen. Altijd weer een mijlpaal in hun jonge leventje.


12 november: 1 weekje oud vandaag. En wat gaan ze lekker. Hun oogjes zijn aan het opengaan. En dat kost altijd extra energie.  Vandaag was het tijd om hun snoetjes eens te laten zien aan jullie. Dus werden ze in de ministudio gelegd. Daar was Fahjen het niet helemaal mee eens, dat ik ze 1 voor 1 bij haar weghaalde. Want ja, ze is een trotse beschermende mama. En dat mag natuurlijk, goed teken. Ze was blij dat de fotosessie voorbij was, en ze al haar kinders weer bij zich had. Ze staan weer klaar in het album. Kijk maar bij week 2.


9 november: Vandaag is Fahjen jarig. Ze is 2 jaar geworden. Hiep hiep Hoera!!


7 november: Alles gaat goed met mama Fahjen en haar 5 prachtige kerels. Ze groeien lekker. Dus tot nu toe geen zorg om ze. Fahjen is een trotse moeder. Ze doet het goed.


5 november: Fahjen is in de avond bevallen van 5 prachtige kittens.  Allemaal katers.  Alles ging vlot en rustig. Duimen dat het goed blijft gaan en dat ze lekker gaan groeien. De kleuren zijn Fawn of Lilac. Maar dat is nu nog moeilijk te zien. Dat zien we pas in een later stadium. We hopen weer van ze te gaan genieten de komende tijd. De foto's staan inmiddels in het album van de eerste week.


20.40u Duke - Fawn/Lilac kater van  84 gram (zwart bandje)

   21.15u Diego-Fawn/Lilac kater van 98 gram (bruin bandje)

21.28u Denton-Fawn/Lilac kater van 74 gram (wit bandje)

22.35u Dalton-Fawn/Lilac kater van 88 gram (groen bandje)

22.50u Darwin-Fawn/Lilac kater van 86 gram (blauw bandje)


 

OUR MODELS

See all our new baby's